Review: Revolution Ultra Aqua Brow Tint

Als je me vraagt welk onderdeel van make-up ik het moeilijkst vind om aan te brengen moet ik niet lang nadenken: wenkbrauwen! Soms lukt het best goed en soms… na ja. Ik weet gewoon niet welk product het best bij mij past, wat het makkelijkst werkt voor mij.. dus test ik vanalles uit! Onder andere deze dupe voor de Aqua Brow!

Enkele jaren terug waren héél veel beauty bloggers in de wolken over de “Aqua Brow” van Make-up Forever, ik vond het wel een boeiend product.. graag had ik het eens willen testen, maar de kostprijs (20 euro!) hield me tegen.

Gelukkig heb ik het toen niet gekocht, want ondertussen is “Make-up Revolution”, met een alternatief op de markt gekomen, zowel de naam als de verpakking zijn duidelijk geïnspireerd op die van Make-up Forever. Alleen de kostprijs is wat anders: de Ultra Aqua Brow Tint van Revoluiton kost… 3,95 euro. Voor die prijs kon ik het niet laten hem te bestellen.

De verpakking is prima, zwart met rosé goud.. niet de mooiste verpakking ooit, maar het is zeker ook niet lelijk.

Over ingrediënten ken ik zelf niet zoveel, maar misschien is het voor sommigen wel interessant!

Ik schrok wel van de kleur! Oké, ik kocht hem in “dark”, maar ik verwachtte dat dit een erg donkerbruine assige tint ging zijn.. hij is echt zwart!

Dit zijn de restanten op mijn hand nadat ik de Brow Tint heb aangebracht, ik besloot even te testen op houdbaarheid… water? Geen probleem! Water en hard wrijven? Lukt ook! Oké, op de laatste foto is hij wat minder intens.. maar in je wenkbrauwen zit je ook niet als een gek te wrijven, toch?

Voor mij is dit meer dan goed genoeg, meer verwacht ik niet.. en al zeker niet van een product dat nog geen 4 euro kost!

—–

GEBRUIK

In het begin is dit product erg wennen, ik moest even uitzoeken hoe ik hem het best aanbracht.. de eerste keer dat ik de Brow Tint wou gebruiken bracht ik hem rechtstreeks op het penseel aan. Niet Doen! Zo krijg je veel te veel product op 1 plek in je wenkbrauwen, en uitwerken is niet zo simpel…

Het werkt veel beter als je een klein dropje aanbrengt op je hand (echt maar een mini beetje) en dan met een penseeltje gaat werken.

Dan krijg je dit resultaat! Ik ben er erg blij mee, het brengt wel wat ‘zwaarder’ aan dan het poeder dat ik gewend ben.. maar het blijft zoveel langer zitten, het blijft echt de hele dag mooi op zijn plek! De kleur is donker, als je het uitwerkt is het een zeer donkergrijs/zwart, een koele ondertoon dus, dat is goed! Een warme (rode) ondertoon staat mij niet.

Hier had ik nog een wax aangebracht, best ‘heavy’ voor mijn doen.. het is maar waar je van houdt!

Op de foto’s van mijn Jeffree Star review gebruikte ik de Brow Tint voor het eerst, dat ging niet goed 😉 ik ging eerst nieuwe foto’s maken maar ach… het leven zoals het is!

De Brow tint is verkrijgbaar in 4 tinten, voor elk wat wils. Hij kost 3,95 euro en je kunt hem hier bestellen bij BoozyShop.

Wat zijn jouw favoriete wenkbrauw producten?

xoxo Fie

Hola Nova op Facebook

Hola Nova op Instagram 

You May Also Like

5 Comments

 1. About Joyce 16 februari 2017 at 10:01

  Oh ziet er echt ontzettend mooi uit! Vind het wel persoonlijk spijtig dat het in een tube te verkrijgen is…

  1. Fie 16 februari 2017 at 19:21

   Oei, waarom geen fan van tubes?

 2. Lotte 15 februari 2017 at 20:33

  Ik gebruikte eerst altijd de dip brow pomade van ABH Maar laatst had ik deze gekocht in de kleur medium, een warme bruine tint omdat mijn haar nu ook warmer van kleur is haha. En ik vind hem fijner als de dip brow. Het aanbrengen was inderdaad wel echt heel er wennen in het begin!

  X

 3. Mamavantweeblog 14 februari 2017 at 19:34

  Ik vind je brows heel mooi zo. Zelf blijf ik fan van deze die ik heb van mac. Die brengt zo smooth aan.

  1. Fie 14 februari 2017 at 20:07

   Misschien kan ik die van MAC eens proberen wanneer we samen gaan shoppen 😀

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.