Ik ging naar action en ik nam mee…

Tja, action, er zijn voor- en tegenstanders.. ik spring er persoonlijk wel graag eens binnen, benieuwd naar wat ik er deze week kocht?

Telkens ik zelf een cake wil maken (eerlijk, het gebeurt niet erg vaak) heb ik nooit een deegkom die groot genoeg is, ik zit altijd te sukkelen met potjes die eigenlijk te klein zijn… dus voor 1,99 euroย kon ik deze niet laten liggen! Het zijn nog erg leuke kleurtjes op de koop toe.

Soms kun je bij Action echt koopjes doen al het gaat om verzorgings- producten of make-up. Deze twee l’Oreal producten belandden in mijn mandje, een nagellak in “Lemon Merengue” (zomer editie 2015 als ik me goed herinner) voor ย 1,49 euro (originele prijs: 6 euro!) en een oogcrรจme voor 3,99 euro. Geen geld, toch? Voor die prijs wil ik het wel eens proberen!

Simpele gym schoenen/sneakers voor mijn dochter, voor 2,99 euroย is het niet erg als deze vies worden van het spelen!

Nog keukenbenodigdheden, de potjes (3,49 euro) vond ik erg leuk, en ik heb hoge verwachtingen van de messen (1,22 euro voor het groter en1,09 euro voor het kleiner mes). Ik heb een messenblok van Action met zo’n keramische coating die na 2 jaar intensief gebruik nog steeds vlijmscherp zijn, aanraders! (maar enige voorzichtigheid is een must ๐Ÿ˜‰ )

ย 

Foam clay voor mijn dochter! Ze maakte er reeds figuurtjes mee ๐Ÿ™‚ enkele kleuren (paars en zwart) zijn wel erg plakkerig, geen ramp voor 2,95 euro maar toch een beetje jammer.

Ik weet niet hoe ik het doe maar ik verlies ALTIJD al mijn balpennen, agenda ondertekenen? Snel een notitie maken? Ai, daar gaat een hele zoektocht aan vooraf… voor 0,99 euro (8 pennen) is het niet erg als er eentje verloren gaat..

Nog een foto van alle kleurtjes foam clay ๐Ÿ™‚

Deze magazine houder (3,49 euro) zag ik al bij Charlene ik vond hem ZO leuk! Ondertussen is hij al gevuld met belangrijke brieven, leuke kaartjes,..

Wat vind jij een aanrader bij Action?

xoxo Fie

Hola Nova op Facebook

Hola Nova op Instagram

You May Also Like

11 Comments

 1. Sanne 12 februari 2017 at 13:02

  Die magazinehouder en de potjes voor snack in te doen vind ik geweldig. Hopelijk zijn ze er volgende maand nog. ๐Ÿ™‚ Ik ben echt verzot op die winkel. Je hebt echt leuke dingen gekocht.

 2. Eke 11 februari 2017 at 14:24

  Oeh, die magazinehouder is leuk! Ga morgen meteen kijken of ze hem in NL ook hebben!

 3. Volgmama 11 februari 2017 at 13:56

  Wat een leuke dingen heb je gekocht. Die plastic mixkommen zijn ook handig. Ik ben toe aan nieuwe maar hier lagen ze niet in onze Action.

 4. Bertine 11 februari 2017 at 13:44

  die magazine houder is zo mooi he! en dat nagellakje is ook echt een koopje!

 5. irma ten napel 11 februari 2017 at 12:26

  Tegenstanders? hoe kan dat nou! ๐Ÿ˜€
  Super leuke dingetjes heb je gekocht!

 6. Jeanine 11 februari 2017 at 10:39

  I โค the action.

  Je hebt het bewezen met je aankopen. Het is toch fijn om met dat soort aakopem thuis te komen.

  Fijne weekend.
  Jeanine.

 7. Mariska van Heel 11 februari 2017 at 10:09

  Ik geloof dat ik snel een bezoekje moet brengen ?. Maar ik weet niet of wij bij de action het zelfde assortiment hebben, ik hoop van wel. De kommetjes en de magazinehouder kan ik wel gebruiken.

 8. Naomi 11 februari 2017 at 09:47

  De magazine houder is erg leuk! Ik neem vaak tassen met spullen mee die ik eigenlijk niet echt nodig ben! Oeps

 9. Tania 11 februari 2017 at 09:45

  Leuke spulletjes heb je gekocht. De magazinehouder is leuk seg. Lang geleden dat ik nog eens bij action geweest ben. Er is jammer genoeg geen in mijn buurt

 10. Mamavantweeblog 10 februari 2017 at 09:26

  Oooh zo leuk! Ik vind er altijd vanalles die ik eigenlijk niet nodig heb. Mijn vaste aankopen zijn de vuilniszakken met lavendelgeur en de geurkaarsen!

  1. Fie 10 februari 2017 at 21:29

   Haha, ik neem ook altijd vuilniszakken van dat merk mee! Die zijn stevig en met een trekband :p handig

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.