Review: Zara Home autoparfum

In april kocht in mijn eerste auto, erg fijn natuurlijk! Ik kon niet wachten om nieuwe horizonnen te verkennen… en om mijn auto te personaliseren met allerlei spulletjes, onder andere deze autoverfrisser van Zara!

Ik ben gek op vanille. Mijn favoriet parfums bevatten het allemaal… zoete, zwoele geuren zijn mijn ding. Niet alleen voor mezelf, ook voor bij me thuis en in mijn auto. Bij rituals vond ik nooit helemaal mijn ding, bij Zara kon ik bijna niet kiezen!

Nadeel: ze zijn best wel prijzig. Iets duurder dan rituals.

De autoparfum (of autoverfrisser zoals Zara ze zelf noemt) zit stevig verpakt in het doosje. Het is een simpele, maar mooie verpakking. Basic, niks mis mee. De autoverfrisser zelf glimt mooi en ziet er best wel “chique” uit. Deze is gewoon zwart, de andere geuren zijn wit, goud, lila..

Je krijgt er best veel uitleg bij, ik moet zeggen dat ik die eigenlijk niet gelezen heb.. zo moeilijk kan het toch niet zijn?

Het systeem is hetzelfde als bij rituals, je klikt de autoverfrisser vast op het rooster waar verse lucht doorkomt.

Ta-da! Ziet er best leuk uit toch?

De autoverfrisser hangt nu een goeie maand in mijn auto, en nog steeds ruikt hij zoals op dag 1! Ik ben dus erg tevreden, de geur is aanwezig… maar niet te sterk. Als ik moet kiezen verkies ik Zara boven Rituals, enkel en alleen omdat de geurselectie bij Zara iets uitgebreider is (en beter aansluit bij mijn persoonlijke voorkeuren). Waar rituals dan weer een pluspunt heeft is hun navul systeem.. wat hen nog wat goedkoper maakt. Qua kwaliteit moeten ze niet voor elkaar onderdoen.

Op de site van Zara Home kun je je favoriete geur selecteren, dan krijg je meteen een overzicht van welke producten ze in het gamma hebben. Voor Black Vanilla is dat best veel: kaarsen, wierook, olie, zeep, bodylotion,..

Welke is jouw favoriet? Golden Grass, White Lily, Soft Cashmere,…?

Bekijk alle opties hierย 

xoxo Fie

ps. volg je me al op facebook?

You May Also Like

1 Comment

  1. About Joyce 8 februari 2017 at 21:07

    Oh ik wist niet dat Zara zulke autoverfrissers verkocht ๐Ÿ˜ฎ Ga er binnenkort รฉรฉn halen!

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.