Review: MAC extra dimension skinfinish in ‘soft frost’

Sinds kort ben ik highlighter aan het herontdekken. Ik droeg het eigenlijk nooit! Mijn Bobbi Brown shimmerbrick fungeerde voor mij als blush en highlighter (zelfs bronzer) in één.. ik gebruikte haast niks anders mee. Daar begon onlangs verandering in te komen toen ik mijn Sleek highlighter palette van onder het stof haalde.

Wauw, wat is highlighter mooi! Waarom droeg ik het nooit apart meer? Ik zag wat foto’s van de ‘extra dimension’ skinfinishes van mac voorbijkomen en ik was verkocht.. ik moest er zeker zo eentje bestellen!

Ik neig steeds naar gouden highlighter, maar mijn steek palette bevat al 3 gouden tinten.. was het niet tijd voor eens wat anders? Ik bestelde ‘Beaming Blush’ (roze/goud) en ‘Soft Frost’ (zilver/goud/lila) op De Bijenkorft (klik!)

Waaaauw, wat is is hij mooi! Mooier dan ik had verwacht.. ik verwachtte een ijzige, zilveren highlighter. Maar hij is een beetje een mix tussen goud en zilver met (als je hem beweegt) bleek lila!

Klik hier voor een filmpje op mijn instagram!

Ik was erg benieuwd of hij me wel ging staan, ik ben zo’n kleuren blush/highlighter helemaal niet gewoon!

3 swatches (dik aangezet tot zeer licht) op mijn arm

En zo ziet hij eruit op mijn gezicht! Ik ben er echt gek op! Ik bracht hem hier vrij dik aan, zodat het effect duidelijk ging zijn op foto. Herinner je je de kwastenset die ik kocht op boozyshop? (klik voor het artikel) de fan brush vond ik te groot, de haartjes van de blendingbrush wat te lang.. blijkt die blendingbrush ideaal om highlighter mee aan te brengen! Wat ik met de fanbrush moet, dat weet ik nog niet zo goed.

Soms is hij zo subtiel dat je hem haast niet ziet.. maar als er dan net licht op valt…

BAM!

Omdat je je hoofd continu beweegt zal het effect ook continu wijzigen.. ik kan niet wachten om “beaming blush” uit te testen!

xoxo

Fie

 ps. volg je al op facebook? Klik!

You May Also Like

2 Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.