Mijn eerste Beauty & Bobs bestelling!

Zondag was ik, zoals vaak ;), op Facebook aan het rondsurfen toen ik een foto zag van een heel mooi jurkje.. 12 euro (!) kostte het nog, in de sale! De foto werd gepost door Rani, eigenaresse van Beauty & Bobs (klik!). Ik had al wel van de site gehoord, verschillende vrienden vinden haar pagina leuk op Facebook en ik had al wel een en ander zien passeren.. maar ik had er nog nooit besteld.

’s Avonds besloot ik eens op de site rond te kijken en… wauw! Wat een mooie, overzichtelijke site! Rani verkoopt niet alleen kledij en accessoires, maar ook make-up (sleek, W7, the balm, ofra, MeMeMe, Winky lux,…) leuke hebbedingetjes (balpennen, notitieboekjes, interieur en decoratie spulletjes,..) en.. Yankee Candles! Ik kocht voor het eerst de Yankee Candles wax tarts in Brussel en ben sindsdien helemaal om. Ik was dus heel blij dat ik niet alleen het jurkje kon bestellen, maar tegelijk ook mijn wax tarts collectie uit kon breiden!

Wax tarts zijn (zoals de naam het zegt) waxen vormpjes die een geur afgeven wanneer ze worden verwarmd. Ze verwarmen doe je door ze in een “tartwarmer” te plaatsen waar je een theelichtje onder kunt laten branden (ook te koop op beauty&bobs), elektrische verwarmers bestaan ook maar die gebruik ik niet.. ik vind het minder gezellig.

Rani heeft een héél groot assortiment wax tarts (en kaarsjes) op haar site, het was moeilijk een keuze te maken! Omdat ik hou van zoete, warme geuren koos ik uiteindelijk voor Salted Caramel (helaas uit assortiment), rhubarb crumble, gingerbread maple en frankincense (sale).

Wil jij ook het assortiment wax tarts eens bekijken? Klik hier!

Icicles kreeg ik cadeau omdat ik een bestelling van meer dan 40 euro plaatste, Rani vond de zwoele kaneelgeur van deze tart goed passen bij de rest van mijn YC bestelling.. en ze heeft gelijk, i love it! Ze gaf me de tip de tarts in aparte zakjes te bewaren (die met ziplock zoals bij ikea zijn goeie) zodat ze elkaars geur niet overnemen.

Ik ben ook erg fan van de YC kaarsen, deze bestelde ik deze keer niet maar ik kocht wel een mooie tray met votive/tealight houders om ze mooi te kunnen presenteren.

Wat ik ook erg handig vond is dat je de YC producten kunt sorteren per geur, zo kun je makkelijk tarts en kaarsjes in dezelfde geur bestellen.. zonder dat je erg moet zoeken.

Ik moet zeggen dat ik wel schrik had voor mijn bestelling, de tray is zwaar (soort leisteen), de potjes erg breekbaar.. zou dat wel goed komen? Gelukkig wel! Mijn pakketje was heel zorgvuldig ingepakt, de potjes apart verpakt en in bubbeltjesplastiek. De tray zat in een apart doosje, zodat er niks tegen elkaar kon tikken.

Hoe goed alles ingepakt zat was trouwens niet de enige aangename verrassing, toen ik het pakje opende zag ik meteen twee leuke kaartjes.. die aan het begin van mijn post en deze

Fantastisch toch? Een lief, handgeschreven kaartje..! Zo krijg je al voor het zien van je bestelde productjes een lach op je gezicht! Nog iets waar ik erg verrast over was was de snelheid waarmee mijn pakje geleverd werd. Ik plaatste mijn bestelling op zondag.. dinsdag had ik mijn pakje al! Wow!

Om deze review te schrijven was ik terug op Beauty & Bobs aan het kijken, ik had me voorgenomen om voorlopig geen make-up meer te kopen (jullie hebben nog een post over mijn Boozyshop en Beautybay bestelling te goed..) maar wow, wat staan er toch allemaal leuke dingen op.. en wat kriebelt het weer om nog wat dingen te kopen!

Dit is het jurkje waar het me eerst om te doen was, net zo mooi in het echt als op de foto!

De OOTD staat online! Wil je ook de andere posts niet missen? Volg me op Facebook (klik!)

Neem je ook een kijkje op Beauty&Bobs?

xoxo

Fie

You May Also Like

5 Comments

 1. OOTD: een outfit voor 30 euro?! – HOLA NOVA 5 januari 2017 at 14:09

  […] schreef ik al over mijn eerste Beauty & Bobs bestelling  , ik liet jullie verschillende wax tarts, deco maar ook een jurkje zien! Omdat een aan-foto toch […]

 2. Saar 5 januari 2017 at 08:49

  Ik ben ook benieuwd naar je look met het kleedje. Superservice he bij Beauty & Bobs? Nice YC, hier ook fan.

  1. Fie 5 januari 2017 at 10:54

   Ja, echt héél erg goed! En zoveel keuze Yc, het was moeilijk om te kiezen…

 3. Mamavantweeblog 4 januari 2017 at 21:03

  Ik kan niet wachten om je in dat jurkje te zien verschijnen! 🙂

  1. Fie 4 januari 2017 at 22:55

   Vrijdag thema kleedjes, dat komt goed uit! 😉

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.