Review: Sally Hansen Miracle Gel nagellak

Ik heb, helaas, erg slechte nagels. Ze zijn broos, breken snel af, zijn niet mooi glad… nagellak blijft mij mij vaak maar 1 – 2 dagen goed. Balen! Omdat gel nagellak of kunstnagels je nagels uitdrogen en nog meer stuk kunnen maken waag ik me er liever niet aan.

Nu zijn er meer en meer nagellak merken die beweren een “no light” formule te hebben die een gel-look zouden evenaren en ook een stuk zou blijven zitten dan de klassieke nagellak.. really? Ik testte Sally Hansen Miracle Gel uit en liet hem 8 dagen zitten!

Ik koos voor een vrij neutraal kleurtje, een oudroze/paarsige nude.. dat vind ik zelf altijd het mooist.

Het is de bedoeling dat je eerst 2 laagjes van de kleur aanbrengt. Dit ging heel vlot! Ik ben niet werelds beste nagel lakker, maar met deze lukte het een stuk beter dan met andere. Het kwastje is breed en brengt de nagellak niet streperig aan.

Nadat de laagjes droog zijn breng je vervolgens een laagje doorzichtige “gel top coat” aan uit het zwarte potje, het is echt de bedoeling dat je deze als set gebruikt.

ik zei het, niet werelds beste nagel lakker πŸ˜‰ maar ik was toch erg tevreden met het resultaat! De nagellak blonk mooi, de kleur was precies zoals ik had verwacht… top!

Na 4 dagen zag het er nog zo uit, hier en daar wat tip wear maar (voor mij) zeker nog draagbaar. Er rekening mee houdende dat nagellak bij mij anders maar 1 – 2 dagen mooi blijft was ik erg onder de indruk!

Dit is na 8 dagen, de tip wear is een stuk erger geworden en hier en daar komen er ook stukjes los verder op de nagel. Nu is het (voor mij) echt wel tijd om een ander kleurtje op te doen.

Β Ik durf zeggen dat de nagellak een week mooi bleef, een record voor mij denk ik! Als je zelf al mooie, sterke nagels hebt waar nagellak goed op blijft zitten zal het wel langer dan een week goed blijven!

De nagellak is niet heel goedkoop, het kleurtje kost 12 euro en de topcoat ook. 24 euro samen! Vaak zijn er wel kortingsacces bij Kruidvat, dan is er eens 25% korting of krijg je de top coat zelfs gratis! Nu zijn er bij bol.com ook voordelige cadeausetjes te vinden, ‘plush blush’ vind ik persoonlijk erg mooi (klik!) alweer een meer ‘neutraal’ kleurtje, maar Sally Hansen heeft een erg groot assortiment… voor elk wat wils. Welke is jouw favoriet?

xoxo

Fie

You May Also Like

7 Comments

 1. Monique 14 januari 2021 at 13:15

  Leuke review! Zelf ben ik ook weg van Sally Hansen gel nagellak

 2. Elisa 4 januari 2017 at 10:29

  Waw, zot dat het zo lang blijft zitten! Mooi kleurtje ook πŸ™‚ Ik ben groot fan van de Essie Gel Couture lakjes, ligt een beetje in dezelfde lijn als deze Sally Hanssen lakjes!

  1. Fie 4 januari 2017 at 19:24

   Oh leuk, die moet ik ook eens testen! πŸ™‚

 3. Saar 2 januari 2017 at 19:05

  Ja, ik hou Ook echt van Sally Hansen. Super dat je deze ook goed vindt.

  1. Fie 2 januari 2017 at 20:39

   Ja πŸ˜€ ik wil nog enkele kleurtjes proberen πŸ˜‰

 4. Mamavantweeblog 2 januari 2017 at 17:55

  Leuk, al is nagellak een no-go voor mij!

  1. Fie 2 januari 2017 at 17:57

   Oei, waarom? Omdat het nooit lang blijft door je werk?

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.