Review: MAC lipstick in ‘Snob’

      

In Brussel gingen we uiteraard langs bij de MAC winkel! De Mariah Carey collectie was nog maar net uit en het was er heel druk. Toch werden we goed geholpen en konden we enkele producten testen!

Ik kocht er een foundation en een lipstick. Eigenlijk was ik eerst niet van plan een lipstick te kopen, maar ik zag “Snob” en wou hem zo graag eens testen.. eigenlijk eerder uit nieuwsgierigheid, zo’n fel licht roze lipstick? Zou dat mij wel staan? Ik grijp altijd naar donkerroze, eerder bruin of oude.. lichte, felle en donkere kleuren liggen niet in mijn “comfort zone”. 

“Snob” is een bleek roze met een sterke, koele ondertoon (een must als je wilt dat je tanden witter lijken!)

Na de eerste indruk “Ik lijk wel barbie met zwart haar!” kon ik er snel aan wennen, en ook mijn vriendinnen zeiden dat hij eigenlijk echt mooi stond! Hij belandde in mijn mandje!

‘Snob’ heeft een ‘Satin’ finish, dat betekent hij wat tussen mat en glossy in zit. Hij heeft een lichte glans, smeert makkelijk uit en droogt de lippen niet zo sterk uit als een lipstick met een matte finish. Hij blijft beter zitten dan een lipstick met een glossy finish.

Sinds gisteren is mijn korte, schuine frou een rechte, nog kortere frou geworden 😉 het is nog even wennen!

Ik vind ‘Snob’ erg mooi, het is een redelijk opvallende kleur (voor mijn doen) maar hij kan best voor elke dag.

Is het ook wat voor jou?

xoxo

Fie

You May Also Like

5 Comments

 1. Review: Coloured Raine matte lip paint in ‘Princess Cut’ – HOLA NOVA 15 januari 2017 at 15:28

  […] ik zo tevreden was over mijn MAC lipstick in “snob” (klik voor de review) wou ik opnieuw gaan voor een koele, roze lipstick. Hij mocht zelfs naar lila […]

 2. Sarah 27 december 2016 at 00:12

  Zoals ik al zei => PRETTY!!

 3. Mamavantweeblog 26 december 2016 at 18:17

  Heel mooi, ik zou hem zeker ook dragen!

  1. Fie 26 december 2016 at 18:34

   Ewel, dat lijkt mij een kleur die jou zeer goed zou staan! 🙂

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.