Bad & Body: Lush candy mountain bubblebar

Ahh, Lush! I love it! De geur waneer je de winkel binnen stapt.. alle potjes, flesjes en glitters! Had ik een Lush winkel in de buurt, dan kon je me er denk ik wekelijks vinden!

Raar maar waar had ik nog nooit een ‘bath bomb’ gekocht, ik las er wel al veel goed over.. zag al mooie foto’s, maar om de een of andere reden kwam het er niet van (en ik vond ze best prijzig!)

Toen ik bij Lush was in Brussel nam ik er voor het eerst eentje mee, althans dat dacht ik..

Ik koos voor “Candy Mountain”, een bubble bar (en dus geen bath bomb!) die ruikt naar één van mijn favoriete douchegels ‘snow fairy’. De naam zegt het zelf: deze bubble bar is zoet, zeemzoet! Echt een “berg snoepjes”! Ik hou ervan, maar ik kan me voorstellen dat dit voor sommigen wat candy overload is 😉

Het is de bedoeling dat je de bubble bar onder de kraan houdt, dan lost hij langzaam op en creëert hij heel erg veel bubbels! Heerlijke verwennerij.

Het badwater kleurt er helemaal roze van! De geur ruik je in bad net zo goed als aan het product zelf. Mijn huid voelde na het bad erg zacht en gehydrateerd aan. De geur bleef ook hangen op mijn huid, dat vind ik zeker een plus! Deze bubble bar kost iets minder dan 5 euro en is ook erg geschikt als klein cadeautje!

xoxo

Fie

You May Also Like

2 Comments

  1. Mamavantweeblog 24 december 2016 at 13:16

    Aha! En nu weet ik meteen ook hoe ik de mijne moet gebruiken 🙂

    1. Fie 24 december 2016 at 14:42

      Haha, welke kocht jij? Ook die?

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.