New in my closet: Puma basket heart

Ik zag ze een tijdje geleden voorbij komen in een post op Facebook en sindsdien kon ik ze niet meer uit mijn hoofd zetten: de Puma basketheart, met heel brede satijnen linten die je in grote strikken kunt binden of zelfs rond je enkel.. zoals een ballerina. Wauw! Ik ben geen ‘sneakerhead’, verre van, de Stan Smith trend was nooit aan bij besteed, ik voel me vaak wat ‘lomp’ in sneakers (haha, ja in Uggs dan weer niet) maar deze…? Deze vond ik echt leuk!

Toen ik ze online zag was ik zeker: ik wou de witte! Toen ik ze in de winkel zag en paste begon ik toch te twijfelen, ik heb korte benen en wit maakte ze optisch nog korter. Bovendien zijn witte satijnen linten heel teer en vond ik het goud veel mooier uitkomen in het zwart. Na het passen, foto’s te delen met vriendinnen,.. wist ik het: de zwarte gingen mee naar huis!

Ik ben heel blij dat ik ze in een bakstenen winkel kocht en niet in een online shop, had ik ze online besteld had ik de verkeerde kleur gekocht (dus de witte) en de verkeerde maat. Ik hang vaak tussen een 38 en een 37, had ik deze online gekocht dan ging ik voor een 38 gaan terwijl de 37 toch echt beter past, de schoenen zijn namelijk vrij breed en moeilijker strak vast te maken doordat er slechts drie, brede lus gaten zijn.

De schoenen zijn erg comfortabel, ik droeg ze zondag tijdens een dag shoppen in Brusselย en voelde het ’s avonds natuurlijk wel aan mijn voeten (wat wil je, er stonden die dag bijna 15.000 stappen op de teller!) maar ik had geen roodheid, schurend gevoel of blaren.

Bij de schoenen krijg je 2 paar veters: de gewone klassieke veter (maar dan wel super breed) of satijn. Hoewel ik de klassieke, brede veter erg leuk vind vind ik de satijnen veter toch nog iets ‘meer’ hebben.

Wat denken jullie?

xoxo Fie

You May Also Like

8 Comments

 1. Aileen 27 december 2016 at 09:29

  Ik ben zelf nooit zo snel fan van sneakers maar deze zijn echt super leuk! Met de satijnen strik vind ik ook leuker dan de brede veters.

  1. Fie 21 december 2016 at 00:04

   Thanks ๐Ÿ™‚ x ben er zo blij mee!

 2. The Fashion Mom 20 december 2016 at 20:55

  Wauw, echt zo mooi!

 3. Sarah 20 december 2016 at 10:39

  Love them!! Als de witte nog op Zalando zouden komen voor mijn kortingsbon verloopt koop ik ze ook!

  1. Fie 20 december 2016 at 15:52

   Naar ’t schijnt waren de zwarte ook razend snel uitverkocht, ben blij dat ik ze heb!

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.