Back to the nineties: chokers

Ahh, chokers, in de jaren ’90 door velen geliefd, nadien door velen gehaat.

Iedereen kent de “tattoo”choker waar menig mee rondliep ongeveer 15 jaar geleden. Sindsdien waren ze uit het straatbeeld verdwenen, permanent zo leek want iedereen leek ze echt aartsgelijk te vinden. Daar is de laatste tijd nogal wat verandering in gekomen. De choker is back, en hoe! Verkrijgbaar in allerlei materialen, met hangertjes, zonder hangertjes, in alle kleuren.. zelfs de infamous tattoo choker is he-le-maal terug!

Zelf zag ik er enkele hangen bij Kruidvat, er waren verschillende soorten: in fluweel, in kant, om zelf te strikken of met een slotje… in zwart maar ik ook fluo roze (voor de durvers!)

Ikzelf ben gek op strikjes en besloot er zo eentje mee te nemen, er was een versie met slotje en een versie om zelf te strikken. Een slotje leek me op zich wel handiger, maar het strikje om zelf te strikken vond ik dan weer leuker. Het laatste belande in mijn mandje.

4,95 euro vind ik een prima prijs, het is een “specialer” accessoire dat ik niet zo vaak zal dragen.. voor een goeie basic heb ik wat over, voor zoiets minder.

En ta-daah, zo ziet hij eruit bij mij! Ik vind de eindjes wat aan de lange kant, maar als ik het een derde keer om mijn hals wil doen dan zijn ze weer veel te kort om mooi te strikken.. hm! Ik vind hem wel erg leuk bij een trui, shirt of jurkje (zoals hier) met een beetje decolletรฉ, wat vind jij? Is een choker ook iets voor jou?

xoxo

Fie

You May Also Like

1 Comment

  1. Charlene 18 december 2016 at 06:51

    Het staat je heel mooi, maar is niets voor mij!

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.