Friday Favourite: accessoire

In ‘Friday Favourite’ heb ik het elke vrijdag over een product waar ik niet meer zonder zou kunnen, een favoriet! Deze week: accessoire.

Deze zomer wou ik graag een nieuw horloge, ééntje met duidelijke, goed leesbare cijfers en als het even kon ook neutraal was en “bij alles passend”. Al gauw viel mijn oog op de horloges van Kate Spade bij Zalando, aan +/- 200 euro per stuk niet heel goedkoop!  Toen was het juni en ik besloot nog even de solden af te wachten, you never know…

Eind juli stonden de horloges aan -25% en volgde er nog een actie met extra korting op de designer deals, yes! Dat was het moment waarop ik het Kate Spade horloge “Scallop Metro” bestelde. Moest je hem zelf ook willen bestellen, op Zalando staat hij verkeerdelijk als “Gramercy”, op “Scallop Metro” zul je daar dus niks vinden!

En hier is hij! Ahh, ik was meteen verliefd! Hij is zo leuk ingepakt, in een felgekleurd kartonnen doosje, bedrukt met gouden logo en aan de binnenkant met gouden bolletjes. De verpakking is natuurlijk niet het belangrijkste, maar horloge vond ik ook prachtig. Mooier dan op de site! Op de site zie je namelijk niet dat de wijzerplaat een bijzonder effect heeft, hij lijkt wel een doorgesneden steen en je ziet hem in het zonlicht glanzen… roze, groen..

Hier zie je het effect beter, maar het is moeilijk vast te leggen op foto! Sinds ik het horloge heb draag ik het (vrijwel) elke dag om m’n rechterpols, het cognac bandje en de gouden details passen echt overal bij… en het is makkelijk af te lezen, precies wat ik wou! Hij is vrij klassiek.. maar met een twist.

xoxo

Fie

4 Comments

  1. Charlene 16 december 2016 at 20:27

    Deze is echt supermooi ? Staat op mijn verlanglijstje!

    1. Fie 16 december 2016 at 20:32

      Doennn, hij is het zo waard! ♥

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.