Review: H&M ‘witch hazel’ face mask

De gezichtsmaskertje van H&M, ik zag ze al vaak in de winkel. Kleurrijke potjes in karntonnen kaartjes. Leuk, maar ik kocht er nooit eentje.. tot vorige week vrijdag, black friday! Met 20% korting ging deze mijn mandje in, “witch hazel”, een maskertje met rozemarijn en thee, voor de vette huid.

  

Het potje zelf doet mij erg denken aan zo’n potje koffiemelk, opzicht wel leuk gevonden! Om de een of andere reden had ik verwacht dat het maskertje zelf roze ging zijn, net als de verpakking.. dit was niet het geval. Het is een soort lichtgrijs/wit en er lijkt een kleine korrel in te zitten. Het ruikt een beetje zoet en ergens wat chemisch.. opzich niet zo heel erg

  

De structuur doet mij denken aan yoghurt, fris en vrij lopend. Van die korrel merk je niks terug eens je het maskertje uitsmeert. Na het aanbrengen van het masker begon deze vrij snel op te drogen, zoals vermeld op de verpakking liet ik hem 10 minuutjes zitten, het masker was erg snel en simpel te verwijderen met warm water. Dat vond ik wel een plus! Ik hoefde niet te schrobben en na afloop was mijn huid ook niet rood. Ik had wel enkele uren een “trekkerig” gevoel, misschien zouden velen het fijner vinden om achteraf een beetje mosturizer aan te brengen. Ik heb niet de indruk dat het masker veel gedaan heeft voor mijn zwarte puntjes, maar mijn huid voelde wel heel zacht aan! Of het het waard was? Bwa, de maskertjes van Freeman (tubes) zijn veel goedkoper en werken voor mij veel beter. Ik koop deze niet opnieuw.

Nog een nadeel vind ik de verpakking, het potje kun je niet opnieuw sluiten. Ik had eigenlijk genoeg product voor 2 applicaties, maar omdat het potje niet gesloten kan worden gaat de rest dus verloren.

Benieuwd? H&M heeft veel soorten maskertjes en je vindt ze hier http://www2.hm.com/nl_be/search-results.html?q=gezichtsmasker
Die grote potten wil ik wel eens uitproberen!

xoxo

Fie

You May Also Like

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.