New in my closet: Ugg classic mini + OOTD

Ahh Uggs, weinig schoenen waar zoveel voor- en tegenstanders van zijn. Ik vond ze altijd wel leuk maar pas vorig jaar kocht ik voor het eerst een paar (Baily Bow), ik was meteen om! Zo warm, zo comfortabel… ahh!

Helaas wist ik wel niet goed hoe ik erover moest zorgen, al snel hadden ze enkele vlekken (die er dan ook niet meer uit konden). Ik wou ze wassen en toen verloren ze veel kleur (en werd de witte wol bruinig..). Enkele weken geleden maakte ik de fatale fout ze te dicht bij de verwarming te drogen, hele stukken leer waren uitgedroogd.. hmm, nee, dat viel echt niet meer te redden.
Nu is er een tweede generatie uggs op de markt, een versie die waterbestendig is.. hoera! Ik besloot dus een nieuw paar te bestellen, maar geen Bailey Bow deze keer, doordat ze bovenaan geen rand hebben is dit model sowieso wat teer en ik wou eens wat anders.

Ik liet mijn oog vallen op (en bestelde) de Classic Mini 2 in “Sand”, een beige kleur. Eergisteren werden ze geleverd, kijk je mee?

Op de doos zie je het al staan “water-resistant”! Ik bestelde ze in een Europese maat 36, aangezien deze uit de dames-collectie zijn. Mijn Bailey Bow waren kindercollectie en die kocht ik in 35, omdat de kindercollectie groter meet (vreemd toch?). Normaal gezien heb ik maat 37/38, afhankelijk van de breedte van de schoen.

Niet alleen de ‘Treadlite’ is nieuw, ook de merkplaatjes op de achterkant van de schoen kregen een update! De stoffen labels waar “Ugg Australia” op stond zijn vervangen door lederen labels waar simpelweg “Ugg” op staat, ik vind het wel mooier ogen!

Om ze extra te beschermen spoot ik ze in met de BAMA ‘all protector’, dat ging prima!
Voor ik ze bestelde twijfelde ik of de kleur en de lengte van de schoen wel iets voor mij zou zijn, was het niet te bleek? Zou de lengte mijn benen niet optisch verkorten? Maar ah, nu ik ze heb (en heb gedragen) ben ik he-le-maal verliefd!
Ik droeg ze vandaag met de volgende outfit

Het speelgoedje moest mee op de foto van mijn dochter πŸ™‚

Wat vind jij van Uggs? Yay of nay?

xoxo

Fie

You May Also Like

2 Comments

  1. Nicki 15 december 2016 at 14:55

    Leuke OOTD! πŸ˜€

    1. Fie 15 december 2016 at 15:15

      Thanks Nicki πŸ˜€

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.