Review // Origins Original skin masker

Ik hou van Origins. Het merk heeft zoveel goeie producten en is best betaalbaar. Dagcrèmes, facewashes.. daar had ik al wat ervaring mee maar niet met hun maskers!

Simpel en clean. Zoals alle Origins verpakkingen. Het hoeft ook gewoon echt niet meer te zijn. Handig ook dat de verpakking doorzichtig is, zo je makkelijk hoeveel product je nog hebt!

De Original Skin lijn van Origins gebruikte ik al eerder, de dagcrème is echt een van mijn favorieten! Ook de primer zou ik eigenlijk graag nog eens kopen.

Dit masker bevat Canadian Willowherb, het ingrediënt dat de hele Orignal Skin lijn typeert.

Daarboven op. bevat het ook Rose Clay, geschikt voor de gevoelige en droge huid. Roze klei kalmeert bovendien ontstekingen, verminderd tekenen van acné en bevorderd celhernieuwing. klinkt goed, toch?

Aanbrengen, 10 minuutjes laten inwerken, afspoelen. 1-2x per week gebruiken.

De structuur is zacht, met een fijne korrel. Wanneer je het masker afwast scrubt hij je huid. 2 in 1! De geur is hemels en komt van essentiële oliën. Zoetig, bloemig..

Ik vind het een heerlijk masker! Hij droogt mijn huid niet uit (niet zoals kleimaskers dat typisch wel doen) en de scrub zorgt ervoor dat zwarte puntjes verwijderd worden. Een wekelijks verwenmoment!

Hij is niet spotgoedkoop, maar wel betaalbaar. Voor een tube van 75ml betaal je een kleine 25 euro (afhankelijk van waar je hem koopt) en bij Ici Paris XL staat hij vaak in promotie. Ik gebruikte het masker nu zo’n 5 maal en eigenlijk zie je amper dat er product uit is.

Een aanrader om aan je routine toe te voegen! Is een exfoliërend masker niet wat jouw huid nodig heeft? Er zijn nog vier andere varianten!

xoxo

Fie

Instagram // Facebook

You May Also Like

1 Comment

  1. Heidi 17 april 2021 at 22:20

    • Ziet er super uit deze pruduct.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.