Review // Maybelline SuperStay Matte Ink in 120 Artist

De Maybelline SuperStay Matte Ink lipsticks zijn (één van mijn) favorieten. Ik koop er dan ook graag een extra kleurtje van!

Dat deze liquid lipsticks mijn favorieten zijn is geen geheim. Ik schreef al reviews over verschillende kleuren. Enfin, echt reviews zijn het ondertussen niet meer.. iedereen weet ondertussen hoe goed ze werken! Er is nog geen één kleur die me teleurstelde.

Artist is niet voor timide dames. Hij is heerlijk opvallend fuchsia roze.

Met, uiteraard, de applicaties die zo eigen zijn aan deze Matte Ink Liquid Lipsticks. Ze werken erg goed! Door het puntje kun je precies te werk gaan, terwijl er in het reservoir voldoende product vastgehouden wordt. Zo hoef je geen 5x te dippen!

Een bijkomend pluspunt aan deze lijn: de huls heeft de kleur van de lipstick. Zo hoef je niet lang te zoeken of kleine lettertjes te lezen! Gewoon, duidelijk.

Artist blijft geweldig goed zitten! Enig minpuntje: door de felle kleur valt slijtage meer op dan bij de andere tinten. Dit kun je makkelijk oplossen door wat balsem aan te brengen en met je lippen even over elkaar te gaan (zo herverdeel je de kleur). Dit is ook een goed trucje om een eventueel droog gevoel (bij deze valt het erg goed mee, maar het is natuurlijk wel eigen aan matte lipsticks) tegen te gaan. Als je kiest voor een niet-glanzende balsem (zoals eentje specifiek bedoeld voor mannen, van labello bijvoorbeeld) voeg je ook geen shine toe!

Jammer dat onze lipsticks nu zo vaak schuil moeten gaan achter een mondmasker 😉 maar met deze val je wel op wanneer het kan.. en mag!

xoxo

Fie

Instagram // Facebook

You May Also Like

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.