Let’s get Personal // Opgemaakt in April 2020

Ook deze maand raakte het vilten mandje met lege producten weer aardig gevuld! Shampoo, douchegel,.. wat ging er in april allemaal door?

Deze shampoo en conditioner van Maui. Héél goeie producten, maar niet goedkoop! Voor één fles betaal je 12 euro. Op zich zijn ze het wel waard, de producten doen goed hun werk en ze ruiken heerlijk! Bovendien zijn ze af en toe in promotie te vinden, 1+1 gratis bijvoorbeeld. Dan valt de prijs een stuk beter mee! Aan volle prijs zou ik ze niet kopen, er bestaan even goeie shampoos in een lagere prijscategorie.

Een van die goeie shampoos in een lagere prijscategorie is deze! De Banana Hair Food van Fructis. Ik ben zo tevreden over deze hele lijn! Ze zijn evenwaardig aan veel duurdere producten. Hoewel ik dus heel positief ben over de Banana variant, ben ik heel benieuwd naar de andere geuren. Bij een volgende promo test ik de Papaya-lijn uit!

Ultra Doux is altijd mijn go-to haircare merk geweest. Het is eigenlijk altijd goed. Maar eerlijk gezegd ben ik wel blij dat deze conditioner nu leeg is, en dat ik wat andere merken kan uitproberen (zoals bijvoorbeeld de nieuwe Fructis en Maui!). Eens afwisselen kan nooit kwaad.

Soap & Glory is zo’n fijn merk! Hun geuren, hun vormgeving… ik ben gek op alles! Zo jammer dat het niet (gemakkelijk) in België en Nederland te krijgen. Deze fles douchegel bestelde ik via eBay. Veel verzendkosten en ook ecologisch niet verantwoord. Zo’n reis voor één fles douchegel? Moest je eens in de UK zijn moet je de producten van Soap & Glory zéker eens proberen! En nu maar hopen dat ze weldra ook hier te vinden zijn 😉

Dit is niet mijn eerste, lege borotalco fles! Ik ben gek op het merk. Zowel de douchegel als de (roller)deodorant vind ik héél goed. De geuren zijn bijzonder en blijven lang hangen op de huid. Deze variant met vanille is mijn favoriet, al vind ik de lavendel ook heerlijk!

Raspberry scrub van Treaclemoon. Dit wordt eerlijk gezegd geen re-buy. Ik ben gek op hun douchegels, maar de scrubs vind ik net dat niet. In de tube ruiken ze erg lekker, maar op de huid wordt de geur wat chemisch. Ook de scrubdeeltjes ben ik niet gek op, geef mij dan maar een suiker- of zoutscrub waarvan de korreltjes dus oplossen in water.

De douche-olie van Petit Marseillais vond ik dan weer wel top! De geur blijft zalig lang hangen, en de olie is erg voedend! Ideaal voor de wat drogere huid.

En als laatste: deze selftan-handschoen is echt he-le-maal op! Die wil je echt niet meer gebruiken 😉 veel zelfbruiners slaan ook groenig uit na een tijd, ziet er best vies uit! Ik gebruik eigenlijk altijd die van Kruidvat eigen merk, ze doen wat ze moeten doen en zijn niet zo duur. Sowieso moet je ze af en toe vervangen, en maandelijks 20 euro uitgeven aan zo’n handschoen gaat me wat te ver. Misschien bestaan er ook wasbare varianten, dat weet ik eigenlijk niet, maar dan nog zou ik ze (door risico op vlekken) apart wassen. Bovendien kan er residu achterblijven in de wasmachine. Ik vervang ze dus liever gewoon!

Colgate Smile for Good tandpasta. Prima. Ik heb er niet veel over te zeggen! De ingrediënten zijn duidelijk opgelijst, daar is het bedrijf heel transparant over. Dat is super! Ook voor mensen die niet houden van te sterk smakende tandpasta is deze ideaal, hij is zeer mild. Hou je van veel schuim en een korrel/scrub in de tandpasta? Dan skip je deze beter!

xoxo

Fie

Facebook / Instagram

You May Also Like

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.