Let’s get personal // Opgemaakt in maart 2020

Een blog artikel dat ik maar al te vaak vergeet te schrijven maar zelf altijd graag bij anderen lees: opgemaakt! We zijn alweer een maand verder, en deze dingen zijn he-le-maal op!

Het tasje zat weer best vol, tijd om het terug te vullen!

Als eerste: mijn doucheproducten. Een restje dat nog op moest (Nivea), en twee nieuwe. Van deze drie is Petit Marseillais mijn favoriet! Warme, zoete geur. Blijft lang hangen in de badkamer en op je huid, zachte formule. Eerder was ik wat teleurgesteld in dit merk, vaak roken de producten goed maar vervloog de geur zeer snel onder de douche. Met deze variant had ik dat probleem niet!

Fa is een klassieker, wel okΓ©.. maar niet volledig mijn ding. De geur blijft ook niet lang op de huid, jammer.

Van deze Nivea variant moet je echt wel houden, hij is niet voor iedereen weggelegd. Het is een zeer bijzondere, frisse geur. Best wel lekker aan het flesje, maar ik was hem snel beu. Daarom was dit ook een restje (dat al veel te lang bleef staan..)

Volgens mijn man is de Dove For Men deodorant de beste die er is! Geen wit poeder, laat geen strepen na en hij droogt snel op! Bovendien ruikt hij heel erg lekker πŸ˜‰

De Borotalco roller is de mijne. Ook zeer tevreden over! Aangename geur, werkt goed. Hij laat ook geen witte vlekken achter! Sowieso ben ik (voor mezelf) eerder fan van rollers en sticks dan van spuitbussen.

Gold Temptation heeft een zoete, maar zwoele vanille geur. Al mijn favoriete producten bevatten vanille, dus het is niet zo gek dat ik deze kocht voor mijn man πŸ˜‰ zelf kiest hij vaker voor Apollo.

Schwarzkopf BC werd een tijdje geleden bij Kruidvat verkocht (eenmalige actie) en eerlijk gezegd ben ik blij dat ik er geen al te hoge prijs voor betaalde. Ik ben er niet weg van. Mijn man gelukkig wel, dus deze fles ging niet verloren! Het is een micellaire shampoo en hij schuimt niet, daar kon ik niet aan wennen. Mijn haar bleef wat stroef aanvoelen.. geen fan.

Net als de Nivea douchegel is ook de shampoo van Guhl een restje, we gebruiken dit merk beide graag. Al vind ik dat er even goeie producten zijn, voor een lagere prijs! Mijn favoriet dit moment is de Fructis Banana Hairfood lijn!

De Vanilla scrub (ha, weer vanille) van Treacle Moon ruikt heerlijk (naar taart!) maar ik verwacht meer van een scrub. Deze is te mild, eerder een dikke douchegel met hier en daar een korreltje in. Nee, dit wordt geen rebuy! (Over hun douchegels ben ik dan weer wel heel tevreden).

Laat je niet misleiden door het “saaie” flesje van O7 Active mondwater. Ik dacht dat dit een heel milde spoeling ging zijn, maar wat had ik het mis! Misschien ligt het ook aan de transparante vloeistof, maar ik had hem echt anders ingeschat. Dit is een heel sterk mondwater, “zoals bij de tandarts”. Ik ben er heel tevreden over! Je mond voelt echt schoon na gebruik.

En als laatste.. een fles scheergel. Met vanille, again. Prima scheergel, ruikt lekker en doet wat hij moet doen! Meer heb ik daar niet over te zeggen πŸ˜‰

Op naar een volgende maand!

xoxo

Fie

Instagram / Facebook

You May Also Like

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.