Review // Max Factor Masterpiece Max Mascara

Vreemd dat ik nog niet eerder een review schreef over dit product! Ik gebruik de Masterpiece Max mascara van Max Factor al vele jaren, een echte favoriet.. toch heb ik hem nog niet genoemd op mijn blog. Daar komt nu verandering in!

De verpakkingen van Max Factor zijn nooit echt wauw. Oogt een beetje ouderwets.. misschien zelfs cheap, al voerden ze de laatste jaren wel wat veranderingen door..

Dit zegt Max Factor zelf over hun Masterpiece Max mascara! Wat wel fijn is: op de verpakking staat een heel duidelijke foto van het borsteltje, dat vind ik handig. Ik hou namelijk niet van die dikke borstels.. zo’n fijn borsteltje met silicone ‘haartjes’ zoals deze van Masterpiece Max vind ik ideaal!

Ik koop altijd de zwarte variant, maar hij is er ook in donkerbruin!

De waterproof versie koop ik nooit, ik hou daar gewoon niet van! Waterproof krijg je zo moeilijk af.. ik heb het gevoel dat ik er mijn wimpers meer kwaad dan goed mee doe. Heel bewust geen waterproof dus, dat lijkt me ook helemaal niet nodig want deze blijft echt goed zitten!

Nog nooit had ik last van “runny” mascara, ook niet na een heel warme dag of na het sporten.. en met mijn kamille balsem van the Body Shopย heb ik hem zo verwijderd.

Mijn wimpers zonder mascara.

Toegegeven, ik heb wel geluk met mijn natuurlijke wimpers. Ze zijn best lang, gekruld en donker. Ik hoef dus niet aan de slag te gaan met wimperkrullers.

Rechts met – links zonder mascara

En hoe hij het doet in een look! Eigenlijk maakt het niet uit welke make-up look ik hier post.. Steevast gebruik ik de Masterpiece Max Mascara. Wat ik vooral positief vind is dat ik er wel 10 lagen van kan aanbrengen, een “spinnepoot effect” blijft uit.

Hij blijft goed zitten, loopt niet uit, brokkelt niet af.. ik heb er eigenlijk helemaal geen klachten over. Vandaar ook dat ik eigenlijk nooit een andere mascara gebruik (al heb ik wel enkele budget toppers die in de buurt komen.. daarover later meer!). Met zijn 17 euro is Masterpiece Max geen goedkope mascara, ik koop hem daardoor vaak -in bulk ๐Ÿ˜‰ – wanneer hij in promotie is bij kruidvat. Vaak is er een 1+1 actie op alle max factor producten, of staan alle mascara’s aan 10 euro!

xoxo

Fie

Instagram / Facebook

You May Also Like

2 Comments

  1. Tessa 21 februari 2019 at 21:05

    Mooi effect. Zelf gebruik ik slagen worth the hype van nyx. Die is ook super fijn

  2. allaboutbertina 20 februari 2019 at 22:36

    Dit is echt mijn favoriete mascara aller tijden! Echt super fijn in gebruik en geeft ook nog eens een heel mooi effect. Heel leuk om te lezen wat jouw ervaring is met deze mascara.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.