Make-up // Essie nagellak in Bahama Mama en It Takes a West Village

Essie nagellak is zonder twijfel mijn favoriet. Goeie kwaliteit, blijft lang zitten en er zijn 100en kleuren om uit te kiezen.. In deze post toon ik je swatches en review ik Bahama Mama en It Takes a West Village!

Bahama Mama stond al een tijdje op mijn wishlist, het is (in mijn ogen toch) de perfecte berry kleur. Niet echt bordeaux, niet echt paars.. een mooie mix! Omdat Essie vrij duur is (zo’n 12,5 euro per flesje) ging ik op zoek naar een meer betaalbare dupe.. die ik niet vond.

It Takes a West Village is een  nieuwe kleur, hoogstwaarschijnlijk limited edition. Uit de herfstcollectie  van 2018, ik vond hem meteen heel erg mooi.. en erg draagbaar, staat perfect bij elke outfit en kan zowel in zomer als winte!

Tijdens een 1 + 1 gratis actie sloeg ik mijn slag en kocht ik ze allebei.

De kwaliteit van Essie vind ik altijd geweldig.. het is (bij mij) de nagellak die het best blijft zitten. Zeker in combinatie met een topcoat (favoriet is Gelsetter, ook van Essie).

Bahama Mama lakt makkelijk, het borsteltje is ideaal (niet te dun.. Niet te dik). Door de donkere kleur vind ik het wel lastiger om hem overal even te krijgen (ik ben dan ook vrij klunzig wanneer het gaat om nagels lakken..). Donkere kleuren vind ik vaak moeilijker om mee te werken, en deze is geen uitzondering.

De kleur is exact zoals de kleur in het flesje, en dus ook exact wat ik ervan verwachte! Een mooie, diepe kleur die vooral ideaal is in de herfst/winter.

Over naar “It Takes a West Village”! Ik hou echt zoveel van deze kleur! Van de twee is het eigenlijk mijn favoriet (niet verwacht want ik had Bahama Mama al zo lang op het oog..).

Het is een crème roze kleur, niet flashy.. maar ook niet nude. Onopvallend, maar met een bijzonder randje.

It Takes a West Village lakken gaat eigenlijk heel makkelijk, ik doe altijd 2 coats (met Bahama Mama trouwens ook) en dan dekt hij volledig opaque. Geen lichtere stukjes.. helemaal goed.

Hij slijt iets sneller dan Bahama Mama, maar hij is ook heel makkelijk bij te werken.. je ziet geen kleurverschil als je gewoon een extra laagje aanbrengt (oeps.. soms wil ik gewoon niet aan de slag met aceton voor een afgesleten stukjes..).

Geen verrassingen: Essie nagellakken zijn erg goed! It Takes a West Village heeft een kleine voorkeur, maar Bahama Mama is ook héél erg mooi. Ik blijf ze wel vrij duur vinden (nagellak is dan ook minder mijn ding dan lipstick of oogschaduw) maar ze zijn vaak in promotie te vinden!

Dit zijn alle kleurtjes die bij Kruidvat te vinden zijn, van crème tot pastel tot donker… milky, shimmer, voor elk wat wils!

xoxo

Fie

Facebook / Instagram / Bloglovin

You May Also Like

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.