Unboxing // Ted Baker Muscovy Matinee Purse in Gunmetal

In deze solden periode kocht ik nog maar รฉรฉn iets.. een nieuwe portemonnee van Ted Baker! Klaar om de unboxing ervan te zien?

Ok, ok… niet het allerbelangrijkste natuurlijk, maar zeg nu zelf.. zo een luxe verpakking (met humor!) geeft toch net dat tikkeltje extra aan je aankoop?

Ik stond even versteld toen ik het papier van rond de portemonnee verwijderde… ik kreeg namelijk de verkeerde kleur aan! Ik verwachtte me aan mat grijs met roze vanbinnen, ik kreeg (zag ik later op het etiket) de kleur “gunmetal”, metallic donkergrijs. Ik twijfelde even maar besloot hem te houden, veel vriendinnen vonden deze kleur zelfs leuker dan wat ik had besteld! Je ziet het niet zo vaak als de matte kleuren.

Goed beschermd en lichtgrijs met roze binnen in. Leuke combinatie!

De glazen kralen weerspiegelen alle kleuren. Zo mooi!

Ik spoot hem in met schoenenspray specifiek voor leder. Zo is hij in elk geval goed beschermd.

Er is voldoende ruimte voor pasjes, en voor brief- en muntgeld.

Let op het detail, de zin binnen in ๐Ÿ™‚ dat geeft de portemonnee toch wat extra.

 

Achterop zit er nog een klein vakje. Ik zou deze zelf niet gebruiken voor muntgeld, dan gaat het volgens mij heel “hobbelig” worden. Nu zitten er bij mij enkele visitekaartjes in, dat paste net.. (ze zijn iets breder dan een bankpasje).

“Ted Baker” staat overal ingegraveerd. Tot op de sluiting toe.

De zijkant is net als de binnenkant mat lichtgrijs.

Zoveel vakjes.. superhandig! Ik hou er ook van dat hij niet “open valt” zoals sommige andere portemonnees. Alles blijft netjes op zijn plek. Het eerste vakje met raampje hou ik vrij voor een mooie foto van mijn dochter ๐Ÿ˜‰ ze kreeg een instax camera voor kerst dus dat komt vast goed!

Een Ted Baker “Muscovy” Portemonnee stond al een hele tijd op mijn wishlist…maar ze zijn zo duur! Gelukkig kon ik hem nu kopen met 50% korting, zo kostte hij 55 in plaats van 110 euro! Een heel verschil!

Ik bestelde hem hier bij De Bijenkorf, soms moet je even de site in de gaten houden en dan komt er een bepaalde kleur weer op voorraad… ook andere Ted Baker modellen staan momenteel in mooie korting.

xoxo

Fie

Facebook /ย Instagram

 

You May Also Like

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.