Getest en Gekeurd // Magnetic Eyelashes

Je zag ze vast al eens voorbijkomen op je Facebookfeed, of op AliExpress: magnetische nepwimpers. Dรฉ beautyrevelatie, of toch eerder een gimmick die niet werkt..? Ik bestelde er, en testte ze uit!

Magnetische lashes: mega handig, herbruikbaar, geen geknoei met lijm.. De Facebook-verkopers weten hun product in elk geval goed aan te prijzen. Het lijkt ook helemaal perfect, maar is het dat ook?

Eerst moet ik eigenlijk bekennen dat ik mijn wimpers niรฉt kocht via Facebook. Waarom niet? Vaak wordt er zo’n 30 euro voor een paar gevraagd terwijl je ze op AliExpress kunt krijgen voor nog geen drie euro. Exact dezelfde verpakkingen… Ik bestelde ze dus daar!

Een AliExpress doosje zonder gebroken Engels?! Vrij opvallend ๐Ÿ˜‰

Op foto is het niet goed te zien maar het doosje is zo mooi! De zilveren achtergrond glittert helemaal.

Ik kon ervoor kiezen om bij mijn order een tangetje bij te bestellen: eentje dat ook magnetisch is zodat het aanbrengen van de wimpers nog makkelijker zou gaan. Daar kan ik kort over zijn: dat is zever. De wimpers blijven “plakken” op het tangetje en je krijgt ze zo helemaal niet op je oog. Verloren geld!

Ik kon niet wachten om ze uit te testen, en eens ik een manier gevonden had ging het aanbrengen eigenlijk best gemakkelijk!

Hoe breng ik ze dan aan? Ik begin met mascara (dan is er meer grip). Ik leg eerst de onderste wimper op mijn waterlijn (onderaan) en sluit mijn oog (dan zit de wimper “vast”) daarna breng ik de bovenste aan, ze klikken vanzelf op elkaar. In de bijsluiter staat dat je ze aan moet brengen met open ogen: eerst de bovenste wimper op de wimpers leggen en dan de onderste ertegenaan. Dit vond ikzelf wat moeilijker, maar elk heeft zijn voorkeur!

Met VS zonder

De stijl die ik gekozen had was iets zwaarder dan ik had verwacht, het is niet echt “naturel”. Ook was het moeilijk om de tweede net zo goed aan te brengen, dat lukte niet zo.. het leek wel of de wimpers niet goed op elkaar pasten? Of is mijn ene oog misschien wat kleiner dan het ander..?

Bleek er inderdaad een “foutje” te zijn: een van de wimpers was best wat langer dan de andere?!

Mijn oplossing hiervoor zie je ook: ik knipte ze in 3 delen!

Van een collega/vriendin kreeg ik ook de wimpers (een veel rustigere stijl) die zij bestelde, ook deze knipte ik in 3! Ze waren gewoon te lang om netjes aan te brengen?!

ย 

Met vs Zonder

Vรฉรฉl makkelijker om aan te brengen, en met natuurlijker resultaat!

Op de foto hierboven heb ik twee deeltjes (buiten en midden) op van de eerder natuurlijke wimpers, van mijn originele (te) zware paar raakte ik al snel wat stukjes kwijt.. oeps.

Perfect voor elke dag: 1 stukje (het buitenste) van de minder volle wimpers. Net dat beetje extra zonder overdreven te zijn! Bovendien zie je ze eigenlijk niet zitten, en heb je er maar een halve minuut werk aan.

Ik vind de magnetische wimpers veel makkelijker in gebruik dan de te lijmen variant, daarboven op zijn ze oneindig maal herbruikbaar (meestal vervormden de anderen waneer ik de lijm er probeerde af te halen..).

Het is even wat zoeken, en misschien komt er een schaar aan te pas ๐Ÿ˜‰ maar ik ben hรฉรฉl erg tevreden over de magnetische wimpers! Ik wil er nog wat bestellen, in verschillende stijlen!

Ik zelf bestelde ze hier op AliExpress, maar er zijn nog verkopers met nog andere wimpers!

xoxo

Fie

You May Also Like

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.