Review // Bourjois 1 Seconde Nagellak in Let’s Get Red(y)

Sommige vrouwen hebben tientallen flesjes nagellak, ik hou het eerder klassiek. Nude en donkerrood had ik al, nu voegde ik klassiek rood aan mijn (heel bescheiden) collectie toe!

ย 

Momenteel loopt er een fijne kortingsactie bij Kruidvat (volg me op Facebook om altijd de laatste acties te kunnen volgen), -40% op de volledige gamma’s van Bourjois, Sally Hansen EN Max Factor!

Ik maakte van die gelegenheid gebruik om nieuwe nagellak te kopen, ik was heel specifiek opzoek naar een klassiek rood. Van Sally Hansen ben ik tevreden, maar toch vond ik niet precies wat ik zocht. Bij Bourjois zag ik wel het, voor mij, ideale rood! Let’s Get Red(y)!

Makkelijk aan te brengen en sneldrogend, dat is wat Bourjois belooft. Je manicure gedaan in “1 seconde”. Zou fijn zijn als ’t effectief zo is ๐Ÿ˜‰

Het borsteltje ziet er in elk geval goed uit: breed en plat. Zo voorzie je in enkele stroken je volledige nagel van kleur! Het werkt precies zoals ik dacht: snel en gemakkelijk, positief!

Dat ’t relatie snel en makkelijk is wilt natuurlijk niet zeggen dat de grootste kluns het perfect aan kan brengen ๐Ÿ˜‰ *kuch* ik deed mijn best! En voor mijn doen is het eigenlijk echt wel netjes. Met smalle ronde borsteltjes kan ik helemaal niet overweg.

Hij heeft duidelijk een gel finish: heel mooi en glanzend! Ook de kleur is echt wat ik wou: rood met een neutrale tot koele ondertoon, geen oranje!

ย 

Makkelijk in gebruik en heel glanzend is hij dus wel, wat hij niet is is langhoudend… dat wordt ook nergens geclaimd dus ik kan hem er niet op afrekenen. Toch geef ik het graag even mee! Na een dag had ik rond de randjes al wat “chips”.

Dat snel chippen doen eigenlijk alle nagellakken bij mij (gee idee hoe het komt..) maar met een topcoat is dat zo opgelost! Mijn favoriet is Gelsetter van Essie (ook verkrijgbaar bij Kruidvat).

1 Seconde Nagellak kost 8.99 en alle kleurtjes zie je hier!

xoxo

Fie

You May Also Like

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.