Project Pan 2018 // Updates & Opgemaakt

In 2018 had ik graag wat minder gekocht.. en wat meer spullen opgebruikt. Lukt dat?

Eigenlijk gaat het best wel goed! Ik had graag wat lipsticks opgemaakt, maar dat zal volgens mij niet lukken. Ik heb er gewoon te veel, en gebruik ze allemaal door elkaar. Een echte favoriet heb ik niet. De meest gebruikte kleur in bullet vorm is Mehr van MAC, maar ook die is nog lang niet op..

Wat wel volledig op is is dit potje dagcreme van Origins! Dit is het klein formaat, de 30 ml. Ik was zo over deze te spreken dat ik nu de 50 ml aan het opgebruiken ben! Mijn review kun je hier vinden *klik*.

Nog eentje in de categorie skincare: Manuka Honey en Tea Tree cleanser van Freeman. Ook over deze was (en ben) ik erg tevreden. Dit is mijn 4de of 5de tube! Toch ga ik nu eens voor wat anders, iets wat (hopelijk) mijn zwarte puntjes en occasionele puistjes nog beter aan zal pakken.

Deze tube oogschaduwbasis is nog niet leeg… en toch gaat hij die vuilbak in. Ik gebruik hem al ruim 2 jaar (jep, TWEE JAAR) elke keer ik oogschaduw gebruik (en dat is toch zeker 4 dagen per week). Op de tube staat dat je hem na opening 6 maand mag gebruiken… daar zit ik dus al ruim over.

Als ik op de tube duw zie ik dat er nog steeds best wel wat product in zit. Zonde eigenlijk om weg te gooien, maar het product is gewoon te oud. En dat merk ik, de geur en consistentie zijn (denk ik) niet veranderd, maar het prikt wanneer ik de crรจme aanbreng. Dat kan, uiteraard, niet de bedoeling zijn! Deze basis is een echte aanrader, ik kocht nu Too Faced omdat er promotie was en ik wil vergelijken.. maar ik heb geen klagen over Urban Decay!

Ik kan niet verbergen dat “Bloom” mijn favoriete highlighter is! In “Tea Rose” zit ook al een mini dipje, maar in Bloom zie je een flink stuk pan. Ik gebruik hem quasi elke dag als highlighter in mijn binnenste ooghoek en onder mijn wenkbrauwen

Dit is รฉรฉn enkele veeg! Hij heeft, gelukkig, een flink formaat en zal dus niet meteen volledig op zijn ๐Ÿ˜‰

Dit had ik eigenlijk niet verwacht, ik kocht het Modern Renaissance palette van Anastasia Beverly Hills niet meteen omdat het niet echt mijn kleuren leken. Toch is dit het eerst palette van haar waarin in de pan raak! En niet in 1 kleur.. meteen in 2! Eerst in Vermeer, daarna in Tempera. Gelukkig komt Tempera nog eens terug in het Soft Glam palette, ik heb hem dus dubbel.

Afsluiten doe ik met twee haar producten: een conditioner en een shampoo. Over beide producten was ik best tevreden, niks bijzonder over te zeggen.. Het zijn beide restjes die ik nu heb opgebruikt. Ze werkten zeker niet slecht, maar waren nu ook niet heel opmerkelijk. Ik zal ze niet opnieuw kopen.

Nu nog wat lipsticks opgebruiken ๐Ÿ˜‰ en ik ben best tevreden over mijn progress tot nu!

xoxo

Fie

Hola Nova vind je ook op Facebook & Instagram!

 

You May Also Like

1 Comment

  1. Amy 2 juli 2018 at 21:31

    Je maakt toch best veel vooruitgang, goed bezig!

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.