Review // Stila Grayson Calm Colour Balm

En lipbalm die hydrateert, de kleur van je lippen beter uit doet komen én dient als perfecte basis? Yes please!

Een tijdje gelezen las ik op Asos een artikel over lipverzorging. Enkele producten spraken me aan maar ik vond ze best wel prijzig. 38 pond voor een olie? Wow!

Ook deze lipbalm van Stila is niet spotgoedkoop, hij kost zo’n 16 pond. Hij stond even op mijn wishlist, ik twijfelde.. en bestelde hem dan toch! Ik heb er geen spijt van.

In het artikel bespreken ze de “Opal Calm Colourbalm”, ik kocht de andere variant genaamd Grayson. Beide hebben hetzelfde effect: ze verzachten de natuurlijke kleur van je lippen. Grayson geeft een lichte koele, grijzige waas. Als een filter! Aangezien ik liefst koele lipsticks draag (en dit ook beter vind passen bij mijn huid en ondertoon) verkoos ik hem boven Opal.

Op mijn hand is het bijna niet te zien, als je goed kijkt lijkt het een beetje op een blauwe plek!

Nog een reden waarom ik deze balsem zo graag wou: pepermunt olie! Je moet ervan houden, sommige zijn pro… andere contra. Ik ben absoluut pro! De pepermunt is zeker aanwezig in deze balsem maar het is niet overweldigend. Ook het “prikken” valt dus goed mee. Ik had ook geen overweldigend effect verwacht, de balsem wordt niet aangeprezen als “plumping”.

Eerste ingrediënt op de lijst: castor olie. Veel verzorgende en herstellende ingrediënten.

Je kan hem alleen dragen, of over een lipstick heen. Voelt je matte (liquid) lipstick wat droog aan? Een laagje Grayson maakt hem comfortabeler zonder hem heel glossy te maken.

Hier draag ik Stila’s Grayson Calm over Maybelline’s Liquid Ink in “Dreamer”.

Ik heb het gevoel dat Stila’s Calm Balm zeker helpt bij droge lippen (met velletjes) hij hydrateert, verfrist en maakt terug zacht. Door dat hij niet vettig of glossy is dient hij ook prima als basis!

Ik bestelde de lipbalm hier, bij asos. Ondertussen zag ik dat er vorige zomer véél meer versies waren dan Opal en Grayson! Hopelijk komen die dit jaar terug 🙂

xoxo

Fie

Hola Nova vind je ook op Facebook en Instagram!

You May Also Like

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.