Lifestyle // Loving Beautiful Bordeaux

Het is winter! En Valentijn komt dichterbij. Het uitgelezen moment om het te hebben over dé kleur van dit moment: (bordeaux)rood!

Ik hield nooit van de kleur rood. Te fel, het staat mij niet (of dat dacht ik toch).. gaf mij maar roze of zwart.

Sinds kort kwam daar verandering in, je zag het al in mijn shoplog daar kwamen best wat rode spulletjes voorbij! Onder andere deze hemdjurk, i love it! De vorm, de kleur… uiteraard. Het hoeft toch niet steeds hetzelfde te zijn?

Ook twee van mijn favoriete parfums zitten in een bordeaux flesje, Eau d’Orient van Rituals en Hypnotic Poison van Dior! Door Fragrantica omschreven als “Oriental Spicy” en “Oriental Vanille”, het gebeurd vaak dat gelijkende geuren in hetzelfde kleur flesje zitten! Ik ga eigenlijk voor rood of paars.

Wie mijn blog of instagram volgt weet dat ik nogal een lipstick verzamelaar ben 😉

Op de foto staat Diva van Mac Moshpit van Urban Decay, Matt Matt Matt 7 van Essence, Hema Longer Lasting in 7, Rum Punch van Anastasia Beverly Hills en twee limited editions van Catrice!

Ook Wicked van Lime Crime mag niet ontbreken in mijn lijst van favoriete bordeaux lipsticks! Deze is een liquid, en zou een dupe zijn voor Jeffree Star’s Unicorn Blood. Niet iedereen is fan van Jeffree, dus deze is dan misschien een prima alternatief?

Jammer dat nep- of gelnagels zo onhandig zijn op mijn werk, anders ging ik zeker voor zoiets..! Rood is nooit verkeerd, staat classy zonder saai te zijn!

Ook bij Esprit ging de wijnkleurige trend niet onopgemerkt voorbij, ik zag het in jassen, truien, (geruite) hemdjes…

Maar ook bij de woonspulletjes kan een rood accent niet ontbreken

Mijn interieur kreeg hier en daar een donkerrode toets

Deze tabletcover bestelde ik bij aliexpress.. leuk, dat matte.. maar niet zo handig in onderhoud 😉 je ziet er heel snel vingerafdrukken op..

Mijn marble cover was op dat vlak wat handiger, maar deze is zeker niet minder mooi... als je er af en toe eens met een doekje over gaat 😉

Ben jij ook zo’n fan van bordeaux?

xoxo

Fie

Hola Nova is er ook op Facebook & Instagram!

You May Also Like

2 Comments

  1. Aurelie de vos 27 januari 2018 at 11:31

    Oh, ik ga een die Rituals Parfum kopen ^^

  2. Kool Family 24 januari 2018 at 09:09

    Ik ben vooral into blauw, maar (bordeaux)rood is ook zeker mooi! Zeker in een interieur zorgt het voor veel warme winterse gezelligheid…

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.