Let’s get personal // Mijn favorieten van 2017!

Over sommige dingen had ik het al vaker, over andere niet… benieuwd?

Een oldie but a goodie, de Bobbi Brown shimmer brick in pink quartz. Een van mijn allereerste reviews ging over dit product! Die review staat niet eens meer online, misschien moet ik er eens een nieuwe van maken 🙂 ik heb hem nu bijna twee jaar, en nog raakte ik geen pan! Ik gebruik hem nochtans erg vaak.

Grote kans dat je deze al eens zag voorbijkomen, en nu is hij echt bijna op! De Hydra Genius dag”crème” van l’Oreal! Ik gebruik hem echt elke dag… 2x! En kocht er ondertussen al 2 reserves van.

Deze primer van Smashbox heb ik nu bijna een jaar in mijn bezit, nog steeds zit er echt veel in! Hij is prijzig, maar het waard. Ik schreef er deze review over, ondertussen stelde ik mijn mening wat bij (in de positieve zin) ik merk echt een verschil wanneer ik deze op heb! Zeker in combinatie met mijn favoriete setting spray.

De setting spray waar het om draait 😉 De Bridal setting spray van Skindinavia. Deze reviewde ik nog niet! Ik kocht hem op Beauty Bay tijdens black friday. Ik was al langer fan van de UD All Nighter setting spray, maar hun sprays worden ook gewoon door Skindinavia gemaakt. Voor 118 ml All Nighter betaal je (bij ici paris xl) 27.50 euro…. voor 118 ml Bridal betaal je (bij beauty bay) 27.50 euro… geen verschil dus, ware het niet dat er van Bridal ook een grote versie (maar liefst 236 ml, of het dubbel) van bestaat… en daar betaal je niet het dubbel van de prijs voor maar 37.50 euro! Reken daar de black friday korting bij en het is echt een goeie deal! Ik vind hem qua werking zeker niet onderdoen voor All Nighter, ik heb zelfs een voorkeur voor deze…

Nog een product dat goedkoop is door zijn volume, RCMA Translucent PowderIk poeder elke dag af, normaal met Catrice. Maar toen de Black Friday Sale aan de gang was op Beauty Bay wou ik eens wat anders proberen.. de keuze viel op deze 😉 Hij kost zo’n 15 euro voor 85 gram! Dat is echt geen geld. De poeders van RCMA worden gehyped en ik kan zien waarom, ze zijn héél erg frijn gemalen, laten geen waas achter en zijn zo zacht… verder matteren ze ontzettend goed. Zeker een aanrader! Als je het uitrekent is deze zelfs een stuk goedkoper dan MUA of Catrice

Ik heb heel veel lipsticks, en een favoriet kiezen is moeilijk! Toch zijn er twee die ik wou laten zien, Rome van NYX en Rayanne van Jouer. Beide bijzondere kleuren, die je -bijna- elke dag wel kan dragen. De formule van Jouer blijft iets langer, maar NYX slijt niet lelijk af en kun je makkelijk bijwerken.. voor mij even goed!

Rome (vrij subtiel, neutraal rood) – Rayanne (grijs nude)

Deze twee konden echt niet ontbreken. Al jarenlang favorieten! Max Factor Masterpiece Max is de beste mascara ooit, daar kon -tot nu- nog geen één aan tippen. Catrice Made To Stay Inside Eye oogpotlood is specifiek voor op op de waterlijn, waterproof en longlassing. Geeft meteen een vergrotend en wakker effect.. zonder opvallend en onnatuurlijk te zijn als een wit potlood!

Drie “nieuwelingen”, de oogschaduwpalettes van Anastasia Beverly Hills. Ik gebruik ze allemaal even vaak, en elke dag gebruik ik wel een kleurtje uit één (of meerdere) van hen.

Dat is toch alles wat je maar kan wensen? Warme tinten, koele tinten… matte, shimmer, foil.. en allemaal even mooi en gepigmenteerd! Niet heel goedkoop, het wel dubbel en dik waard. Ik bestelde er twee via BeautyBay en een via de officiële ABH UK website.

En last but not least “Bloom” uit het Violet Voss Rose Gold Highlighter Palette. Ik gebruik hem, zonder overdrijven, elke dag als inner corner highlighter en onder mijn wenkbrauwbot! Als hij ooit opgaat (dat zal niet snel gebeuren, want er is gewoon zoveel) koop ik zeker een gelijke tint opnieuw… heel het palette is wat overdreven (de andere kleurtjes gebruik ik amper) maar een champagne tint als Bloom zou ik niet meer kunnen missen!

xoxo

Fie

Hola Nova is er ook op Facebook & Instagram!

You May Also Like

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.