Let’s get personal // What’s -really- in my bag?

Al een tijdje neem ik mijn roze handtas overal mee naartoe, tijd om eens te wisselen… en de inhoud dus over te hevelen naar een ander exemplaar! Maar niet alles… πŸ˜‰

Mijn huidige tas is een lichtroze exemplaar (lijkt wel beige op de foto) van Michael Kors. Het model heel Sutton, de kleur Ballet. Ik heb hem al een aantal jaar, hij is perfect van grootte, blijft mooi in model, goeie kwaliteit… ik kocht hem in de solden op Little Green BagΒ (aanrader trouwens) en sindsdien zijn we, bijna, onafscheidelijk.

In al die tijd heb ik -natuurlijk- ook één en ander verzameld πŸ˜‰

Mijn portefeuille! Al jaren koop ik er steeds eentje van River Island, ze zijn mooi, goedkoop, stevig.. en heel praktisch! Briefjes passen er op z’n geheel in (dat vind ik een must). Logisch gevolg is natuurlijk dat ze ook groter zijn dan de average portemonnee..

Het bewijs van een retour bij Bpost, geen idee meer waarover dit ging πŸ˜‰ wel al van ruim twee maand geleden, dus dat zal ondertussen wel al in orde zijn?!

Zowaar 8,97 euro… waarom heb ik eigenlijk een portefeuille?

Nog de laatste stukjes kauwgom, uit een pakje van “den aldi” πŸ™‚

Op de opendeurdag van de Kunstacademie kregen we doosjes muntjes.. maar ik krijg ze dus echt niet open!

Twee lippenbalsems van Crazy Rumors, in Spiced Chai en Cinnamon Bun

Een stukje lego…?

En een haarspeldje van de dochter!

Twee stickertjes voor de Masterchef actie bij Delhaize

Zakdoekjes

ibuprofen

Ik draag al een tijdje terug lenzen (ik verdroeg ze ook een periode niet) en heb toch nog vaak voor de zekerheid mijn bril + lenzenpotje bij me. De brillendoos is niet diegene die bij mijn bril hoort, maar hij is een stuk kleiner/platter en dus ook gemakkelijker om mee te nemen!

Uiteraard… Sleutels, met Lulu Guinness lipstick sleutelhanger πŸ™‚ het houten bloemetje is van het lentefeest van mijn dochter. Dit doet me er trouwens aan denken dat ik dringend een nieuw hoesje voor mijn autosleutels moet kopen! Deze kwam van AliExpress.

Dit zal velen niet onbekend voorkomen… massa’s maar echt massa’s kasticketjes!

Β 

En voor mede make-up (of specifieker: lipstick) lief hebbers zal dit er niet vreemd uitzien πŸ˜‰ Van links naar rechts: NYX Lip Lingerie Embellishment – NYX Lip Lingerie French Maid – NYX Soft Matte Lipcream Rome – MAC Oh Lady – MAC Diva – The Balm Meet Matte Hughes Loving (mini)

Wat verzamel jij allemaal in jouw tas?

xoxo

Fie

Hola Nova is er ook op Facebook & Instagram!

You May Also Like

1 Comment

  1. Kool Family 11 december 2017 at 00:11

    Geweldig! Dit is inderdaad een herkenbare handtas-inhoud!

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.