Getest & Gekeurd // De nieuwe Le Petit Marseillais bodysprays

Le Petit Marseillais kende ik vooral van hun heerlijk ruikende doucheproducten. Dankzij Flair kon ik nu ook hun bodysprays uitproberen..

Steeds meer merken brengen een bodyspray op de markt. De werking en zachtheid van een bodylotion, het gemak van een spray!

Ik was al eerder benieuwd naar de varianten van Le Petit Marseillais, zouden ze net zo lekker ruiken als hun doucheproducten?

Via een wedstrijd van Flair kreeg ik de kans om ze alle drie uit te proberen!

Er zijn drie verschillende varianten: Karitéboter & Zoete Amandel, Rozenbladen, Arganolie & Oranjebloesem. 

Voor de droge & zeer droge huid. Ik heb zelf geen last van een (zeer) droge huid, dus ik kan niet oordelen of ze dit huidtype voldoende hydrateren en herstellen.

Op alle flessen staat eigenlijk dezelfde informatie. Je houdt de bodyspray zo’n 20 centimeter van je lichaam vandaan, rechtopstaand of ondersteboven(?!).

Ik was meteen het meest benieuwd naar deze, de geur spreekt mij echt aan! Karité en zoete amandel. 

Wat op de fles staat klopt, je kan ze ondersteboven gebruiken! Wat bijzonder! En wel zo makkelijk als je bijvoorbeeld je kuiten in wilt smeren 🙂 Het is soms tricky om de juiste afstand te vinden, hou je de fles te ver af, dan kan er wel wat product verloren gaan.

De bodysprays brengen een fijne nevel aan, ideaal! Zo hoef je zelf niet veel meer te smeren, bovendien trekt het product erg snel in.. geen vettig of plakkerig laagje dus! Zoals verwacht is mijn favoriet de Karité en Amandel, een zoete, zachte geur. Ze blijft niet sterk aanwezig maar is wel perfect om mijn favoriete parfums mee te “layeren”. Het aanbod is ideaal, voor elk wat wils! Fruitig (rozenbladen) of eerder fris (Oranjebloesem) er zit zeker een variant bij die jou aan zal spreken!

 

Het is simpel en snel, en met 5,99 euro p/s ook niet zo duur! Ze zijn onder meer te krijgen bij kruidvat waar ze vaak ook in promotie te vinden zijn 😉

xoxo

Fie

Hola Nova vind je ook op Facebook & Instagram!

You May Also Like

1 Comment

  1. nicole orriens 20 oktober 2017 at 10:36

    Alles wat snel intrekt vind ik leuk. Dus deze bodyspray zou ik zeker wel eens proberen.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.