Review // Mac Powder Blush in Dame

Mijn collectie highlighters is best groot aan het worden… mijn collectie blushes? Not so much. Meer nog, ik had er maar twee meer (echt waar)! Dringend tijd dus voor wat nieuwe… dit is er één van!

               

Ik draag elke dag blush, en toch heb ik er slechts enkele in mijn stash zitten. Vaak gebruik ik één kleur, tot het echt helemaal op is! Vroeger waren dat warme kleuren (denk aan Rose Gold van Sleek) nu kies ik steeds voor koele kleuren, zowel voor lipstick als voor blush.

Ik heb twee blushes van Max Factor, een donkerpaarse (gebruik ik zéér zelden) en een bleek roze die er na intensief gebruik zo uitziet. Dringend tijd dus voor een nieuwe!

Toen de bijenkorf een -20% actie had op MAC producten viel mijn oog op de kleur “Dame”.

Deze powder blush heeft een koele, roze kleur met een mauve ondertoon. Ze bevat hele fijne glittertjes, niet te opvallend… maar net voldoende zodat de blush niet te poederig en mat uitvalt op de huid.

Ik ben heel bleek met een gele ondertoon (MAC NC15), als je een donkerdere huidkleur hebt dan ik (NC/NW25 of hoger) zou ik deze blush niet aanraden. Hij is enorm bleek, en op donkerdere huidjes zal hij (helaas) niet te zien zijn.

Voordeel van zo’n bleke kleur is dat hij makkelijk op te bouwen is, je kiest zelf hoe intens je hem maakt. Wel is het natuurlijk zo dat wanneer je meerdere laagjes aan brengt (of aan moet brengen) je minder lang met je blush doet.

 

Zoals je ziet is hij heel erg licht en geschikt voor elke dag, wil je een dramatische look? Dan zou ik deze skippen! De blush is mat, maar doordat er toch hier en daar een glinstertje inzit wordt hij niet te poederig en “flat”, zonder echt glanzend te zijn.

De Powder Blushes van Mac kosten 23,50 euro (voor 6g) en zijn ondermeer hier te koop bij de Bijenkorf! Er zijn erg veel kleurtjes verkrijgbaar, er zit vast ook eentje bij die perfect past bij jou 🙂

xoxo

Fie

Hola Nova vind je ook op Facebook & Instagram!

You May Also Like

2 Comments

  1. Kool Family 30 juli 2017 at 14:14

    Mooi, ik heb ook liever een blekere blush.

  2. Make-up And more 28 juli 2017 at 22:57

    Oooh mooi! Blushbaby is ook een beetje in dien ‘trend’ en kan ik alleen maar als ik bleekscheet ben dragen ?.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.