Hunkemöller // De perfecte BH voor elke outfit

Off-shoulder, rugdecolleté,… niet weg te denken uit de OOTD’s van deze zomer, maar zo moeilijk om er gepast ondergoed bij te vinden. Gelukkig heeft Hunkemöller een oplossing, wel meer dan één!

In mijn vorige OOTD toonde ik een playsuit met opengewerkte rug. Erg mooi (vind ik zelf) maar ik zat er toch ook wel mee dat ik geen gepaste BH zou vinden. Extra bandjes, zichtbaar slotje… toch allemaal dingen dat ik liever vermijd.

Daarom droeg ik die dag een plak-bh! Geen vervelende bandjes of slotjes, heel comfortabel, en mét push-up effect (altijd mooi meegenomen, toch?). Ik heb de gewone versie, zonder vleugels. Ben je van plan een plak bh te dragen op een festival of ergens anders waar je veel zal zweten? Dan zou ik toch eerder die met vleugels aanraden, door zweet kan een plak-bh namelijk wat gaan schuiven.. omdat de plaklaag echt op je huid moet liggen.

Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om een leuke bralette aan te trekken en die wel te laten zien! Zoals in deze OOTD, omdat de body een volledig opengewerkte rug heeft (integenstelling tot die hierboven met zigzag) vond ik een bralette er prima onder gaan! Ook kun je een bralette mooi combineren met een salopette of een topje met wijde armsgaten. Geen schrik dat je “lelijke” bh bandjes laat zien, een bralette is gewoon heel mooi.

En last but not least: de strapless bh. Ik hou van off-shoulder topjes, maar ik vind het zo jammer dat er dan bh-bandjes te zien zijn. Pas op, een simpel, zwart bandje vind ik opzich niet lelijk… maar ik draag juist off-shoulder omdat de schouders dan vrij zijn, een bandje doet daar toch afbreuk aan? Bovendien is off-shoulder handig om in de zomer mooi egaal te bruinen. Onder een off-shoulder topje kun je natuurlijk ook een plak-bh dragen, maar een strapless bh is ook een prima oplossing (en nog veelzijdig ook!)

De bandjes kunnen heel makkelijk losgemaakt worden, zo kun je kiezen hoe je je bh draagt. Ook kun je ze kruisen op de rug, zodat ze netjes onder een topje met racerback verdwijnen!

De BH op de foto is het model Delilah ik vond hem zo leuk en zomers, ik draag vaak zwart dus het is echt eens “iets anders”, zeker door de gele strik! Een kleur die je niet zo vaak in lingerie terug vindt.. Geel/roos/grijs, i love it! Schattig en toch pittig.

Niet zeker welk soort bh het best geschikt is voor jouw OOTD? Hunkemöller heeft een handige tool waarmee je kan te weten komen welke BH-oplossing perfect is voor jou!

Ben jij fan van de nieuwe zomertrends?

xoxo

Fie

Hola Nova vind je ook op Facebook en Instagram!

You May Also Like

2 Comments

  1. Irene 1 juli 2017 at 22:30

    Ik droeg een plakbh onder m’n strapless jurkje op een trouwfeest. Gekocht in de Action nadat ik die uit de H&M weggooide omdat hij gewoon echt niet mooi zat. Had niets te klagen over de Action variant maar ’t is nu ook niet iets voor elke dag. En strapless bh’s vind ik echt super onhandig :p haha. Ben wel fan van bralettes! Maar meestal draag ik toch dingen waar wel een gewone bh onder kan 🙂 Ga wel eens kijken naar hun tool. Lijkt me wel handig!

  2. Mamavantweeblog 30 juni 2017 at 12:28

    Super fan! Al durf ik niet echt een plakbh te dragen.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.