Getest en Gekeurd // Biodermal Matterende Zonnefluïde

Zomer! Zon, warm weer, bruine tint, en liefst geen huidschade. Voor het lichaam zijn er producten te over, voor het gelaat is de keuze een stuk beperkter. Ik testte de Matterende Zonnefluïde van Biodermal!

Veel zonnecrèmes voor het gezicht zijn dik en vettig. Niet zo fijn als je snel glimt, of last hebt van acné. De gelaatscrème van Bioderma testte ik al, hij bleek ideaal voor de droge huid.. deze tegenhanger van Biodermal, de “zonnefluÏde” zou ideaal moeten zijn voor de vette huid.

Matterend, UVA én UVB werend, voorkomt glimmen en puistjes.. klinkt veelbelovend!

Dit is de variant met de hoogte SPF factor, die met SPF 30 heb ik ook.. voor dagen waarop ik niet zo lang in de zon zit.

Dit is echt DE ideale verpakking, een tube (dus geen glas dat kan breken) MET pompje, netjes en geen gedoe!

De fluïde is niet alleen matterend, maar ook hydraterend. Bovendien kan ze aangebracht worden onder make-up. Top!

Ik ben erg te spreken over dit product, ik krijg er géén puistjes van (oef) en hij fungeert prima als make-up basis! Mijn huid werd goed gematteerd, ik ging niet glimmen en mijn make-up bleef netjes zitten. Het is een fluïde en geen crème, hij is dus niet vet en trekt razendsnel in. Nadeel hiervan is dat je (intekenstelling tot de bioderma crème) relatief meer product nodig hebt, je zal er dus niet zo lang mee doen als met een vette crème.

Ik ben zelfs zo tevreden, dan ik ondertussen al 3 tubes liggen heb (oeps). De producten van Biodermal waren in promotie, en daar moest ik van profiteren! Zelf kocht ik ze bij kruidvat, graag had ik hier en linkje geplaatst maar de producten van Biodermal zijn blijkbaar niet in de webshop verkrijgbaar (net als Bayron Bay overigens), erg vreemd…

In elk geval, in de winkel zijn ze WEL te vinden en ze kostten zo’n 18 euro. Best duur maar vaak is er een 1 + 1, -40% of zelfs -50% actie.. dan valt het best wel mee!

Opzoek naar een goeie zonnecrème voor het gelaat en je hebt een vette huid? Deze is een echte aanrader!

xoxo

Fie

Hola Nova is er ook op Facebook en op Instagram

You May Also Like

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.