Review // abrikozen bodyscrub recht uit Italië

Er is een nieuwe webshop in town. (H)eerlijke verzorgingsproducten from Italia… olala! Maak kennis met The Green Style…

The Green Style trok naar Italië en vond er een familiebedrijf naar haar hart, een bedrijf dat al sinds 1969 hoogwaardige verzorgingsproducten produceert. Verzorgingsproducten op basis van natuurlijke ingrediënten, die verwerkt worden op een ecologisch verantwoorde manier. De producten zijn dierenproefvrij en geschikt voor veganisten.

Klinkt heerlijk, toch? Dat vond ik ook! Ik was dan ook erg blij toen ik een bodyscrub opgestuurd kreeg om uit te testen.

Dit is de scrub met abrikozenpitkorrels en olijfolie van l’Erboristica. Ik moet zeggen dat ik mij wat zorgen maakte om het aspect “olijfolie”, zou dat geen vettig laagje achterlaten op de huid? En zou de scrub naar olijfolie ruiken?

Laten we eerst even de verpakking onder de loep nemen. De scrub zit in een ouderwetse, bruine fles. Niet het meest hippe, maar het straalt wel authenticiteit uit. Bovendien valt het product op die manier wel op tussen alle cleane, witte en schreeuwerig gekleurde flesjes. Bovendien zien veel mensen authentiek en ouderwets als betrouwbaar (en dus goed) geen slechte marketing zet!

Het belangrijkste is natuurlijk de scrub zelf, het is een vrij dikke, creamy scrub met fijne stukjes abrikozenpit die de dode huidcellen verwijderen. De scrub is vrij dik, maar laat zich gemakkelijk uitsmeren.

Ik had, zoals ik eerder aanhaalde, wat schrik voor de geur. De scrub ruikt niet naar olijfolie (gelukkig) en ook niet naar abrikoosjes (jammer). De geur beschrijven is moeilijk.. het doet me denken aan nivea crème. Het is niet slecht en het blijft ook niet lang op de huid hangen.

Het is een vrij harde scrub, ik gebruik vaak koffiescrub, die bevat suiker (dat oplost in warm water) en koffie (wat vrij zacht is). De abrikozenpitdeeltjes zijn vrij hard en lossen, uiteraard, niet op. Daardoor word de huid wel erg goed gescrubd! Geen dode huidcel zal eraan ontsnappen! Ideaal om te gebruiken voor je aan de slag gaat met zelfbruiner 🙂 hij hydrateert de huid goed, en laat geen vettig laagje achter (oef).

De scrub vind je hier en check zeker ook eens de andere producten, ze zijn allemaal (h)eerlijk, vegan en dierproefvrij. Hoera!

xoxo

Fie

Hola Nova vind je ook op Facebook en op Instagram!

You May Also Like

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.