Kruidvat Acties // Week 25 (vanaf 19 juni)

Elke week laat ik de leukste, nieuwe (Belgische) Kruidvat acties aan jullie zien.. deze week is geen uitzondering πŸ™‚

Alle acties van week 24 blijven ook deze week doorlopen! πŸ™‚

Β 

Iets voor de flamingo lovers! Ik wil er alvast twee voor opreis, die met de flamingo en die met de streepjes! πŸ™‚

Fleur vond deze meteen geweldig, ik vind het maar iets geks. Een harige ballon? Huh? Dat zal wel gewoon een bal zijn toch… ik kan me niet voorstellen dat je deze gewoon op moet blazen (maar hey, who knows!).

En ook deze staat op de “wish list”, een simpele, maar toffe pyjama met streepjes.

Ik hoor van veel mensen dat ze nu last hebben van muggen/insectjes, misschien is dit voor sommigen wel een oplossing? Hij is er in twee maten, voor een eenpersons en een tweepersoonsbed (ze schelen een euro in prijs).

Draadmandjes, altijd handig! Ik ben persoonlijk niet zo’n fan van tekstjes op deco artikelen, maar als er spulletjes inzitten zie je dat natuurlijk niet.

Ook leuk voor opreis! Deze camera kun je ook onder water gebruiken.

Ik zag deze enkele dagen geleden toevallig in de supermarkt, 1.99 euro is echt een mooie prijs om hem eens uit te testen. Ik vond de gouden het beste!

Wie houdt er niet van milka? Ik in elk geval wel!

Β 

Nooit meer twijfelen welke foto je nu in een kadertje op de kast wilt zetten, deze photoframe toont foto’s vanuit één of meerdere smartphone’s (kun je gemakkelijk instellen via de app), gek toch? Je kan er ook leuke boodschappen aan toevoegen. Op www.kruidvat.be/nl kun je zien hoe het werkt! (Dat zal, helaas, vast pas vanaf maandag of dinsdag kunnen).

Ben je benieuwd naar de gehele folder? Die vindt je hier!

xoxo

Fie

Hola Nova vind je ook op Facebook en op Instagram!

You May Also Like

1 Comment

  1. Eke 21 juni 2017 at 06:59

    Wat een handig overzicht! Dan hoef ik zelf de folders niet meer door te ploegen, haha

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.