Getest en Gekeurd // Bioderma Photoderm Max

Hoera! Zon! Zomerse sfeer, cocktails, barbecue,.. en liefst geen huidschade..

Ik gebruik altijd zonnecrème op mijn lichaam, liefst met een zo hoog mogelijke factor. Op mijn gezicht vind ik dat een stuk moeilijker, ik gebruik dan wel een dagcrème met een zonnefactor of een make-up met SPF… maar dat lijkt me niet voldoende.

Van online apotheek Viata kreeg ik een zonnecrème specifiek voor het gelaat opgestuurd, aha! Ideaal! Laten we eerst de tube zelf wat beter bekijken.

Het is een crème met een zeer hoge beschermingsfactor, ideaal voor mensen met een zeer gevoelige huid of voor wanneer je in tropisch gebied of hooggebergte verblijft.

Ik ben wel gevoelig aan (sterkte) zon, in Malta kreeg ik zelfs een een heel lelijk, allergische reactie op mijn borstkas.. eens in België verdween die terug als sneeuw voor de zon (heh). Deze zonnecrème lijkt mij dus vooral handig voor opreis!

Aqua, Dicaprylyl Carbonate, Octocrylene, Methylene Bis-Benzotriazolyl Tetramethylbutylphenol, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Bis-Ethylhexyloxyphenol, Methoxyphenyl Triazine, Cyclopentasiloxane, C20-22 Alkyl Phosphate, Glyceryl Stearate, Peg-100 Stearate, Cyclohexasiloxane, Ectoin, Mannitol, Xylitol, Rhamnose, Fructooligosaccharides, Laminaria Ochroleuca Extract, C20-22 Alcohols, Decyl Glucoside, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Pentylene Glycol, Xanthan Gum, Propylene Glycol, Citric Acid, Caprylic/Capric Triglyceride, Disodium Edta, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Chlorphenesin. [BI543]
Hij bevat geen parfum of parabenen en is waterresistent
Het is een best dikke crème maar hij trekt gelukkig snel in! Te meer omdat hij zich heel makkelijk laat open smeren, met de hoeveelheid op de foto had ik genoeg voor mijn hele onderarm! Met de 40ml zul je dus erg lang vooruit kunnen.
Hij liet geen witte waas achter op mijn gezicht, en voelde niet plakkerig aan. Pluspunten!
Ik gebruik hem vooral op mijn borstkas en mijn hals, voor mijn gezicht vind ik hem iets te voedend. Ik heb namelijk een vette huid, heb jij een droge en/of gevoelige huid? Dan is deze ideaal voor jou!
Hier kun je hem bestellen momenteel aan erg schappelijke prijs, kijk zeker ook eens naar de andere producten bij Viata ze hebben een erg ruim aanbod gaande van make-up (ik ben al erg lang benieuwd naar de Vichy Dermablend foundation!) tot superfoods tot dierenverzorging. Voor 19u besteld? Dan wordt het de volgende werkdag al geleverd, top! 🙂
xoxo
Fie
Hola Nova is er ook op Facebook & op Instagram!

You May Also Like

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.