AliExpress // Drie aankopen (mei)

Elke maand laat ik 3 AliExpress aankopen aan jullie zien (met linkjes!), benieuwd naar die van deze maand?

Dit gekke ding is een ringlight! Een kleine (en heel goedkope ๐Ÿ˜‰ ) versie weliswaar. Zorg ervoor dat jouw foto’s altijd on point zijn!

Je clipst hem heel makkelijk vast op je mobiele telefoon, door het rubber dat er vanbinnen inzit beschadig je je telefoon niet.

Dit was heel moeilijk (durf ik zegen onmogelijk?) om op camera vast te leggen, maar er zijn 3 lichtstanden, van vrij subtiel tot erg fel.

Mijn eigen linkje werkt helaas niet meer, als je zoekt op “ring selfie light” vind je hem wel (of een variant) klik hier

Wat dit is hoeft geen uitleg: nepwimpers! Als je ze hier in de winkel koopt betaal je al gauw rond de 5 euro voor 1 paar, knip je dan te kort, of knoei je te lang met je lijm.. byebye money.

Hoeveel betaal je dan voor de wimpers op AliExpress? Nog geen 2 euro voor 10 paar! Ik neem altijd die met de verpakking zoals hierboven (met een hartje) onlangs zijn die wel iets van uiterlijk veranderd (dat zul je wel zien in de links). Die met een dun (zelfs doorzichtig) randje vind ik trouwens het makkelijkst om aan te brengen.

Wimpers 1ย 

Wimpers 2

Wimpers 3ย (nieuwe verpakking)

Dit kettinkje gaf ik enkele jaren geleden cadeau aan mijn zus, zie je waar het voor staat..? Het is de skyline van New York! Daar was ze naartoe geweest dus ik vond het perfect voor haar. Je hebt verschillende “stijlen” en zelfs verschillende steden om uit te kiezen, maar deze vond ik (voor New York) de mooiste.

ik vreesde dat het erg lelijk fel geel goud ging zijn, maar dat is gelukkig niet het geval (hier zit wel een filtertje overheen, dus het lijkt wat feller). Ben jij geen fan van goud? Ze zijn ook te krijgen in rosรฉ en in zilver en kosten bovendien (nog geen) 2 euro ๐Ÿ™‚

Parijs zilver/goudย 

New York (Empire State) goud/rosรฉ/zilver

Londen goud/rosรฉ/zilverย 

Als je zoekt op “Skyline Necklace” vind je er trouwens nog veel meer!

Benieuwd naar mijn vorige AliExpress aan kopen? Dit waren ze in Maart en April

Op de hoogte blijven wanneer het volgende artikel erop staat? Geef me een duimpje ophoog op Facebook ๐Ÿ™‚ of volg via instagram!

xoxo

Fie

You May Also Like

4 Comments

 1. Emmy 15 mei 2017 at 15:51

  Die wimpers heb ik ook. Heel handig voor een extravagante avond.

 2. Make-up And More 10 mei 2017 at 07:17

  Oh die Skyline necklace!!!! Ik bekijk het even.

  1. Fie 10 mei 2017 at 07:19

   Echt leuk hรฉ!! Mijn zus was er heel blij mee ๐Ÿ™‚

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.