New in my closet // Reebok Club C 85 Diamond

Ik draag nog steeds erg graag mijn Puma Basket Hearts, maar nu de lente eraan komt miste ik nog een lichter paar sneakers..

In december kocht ik de Puma Basket Heart sneakers, ik droeg (en draag) ze nog steeds erg vaak! Maar voor de zomer zijn ze wel erg donker, en nu het zonnetje af en toe tevoorschijn komt zocht ik op zalando naar wat blekere exemplaren..

Mijn oog viel op de Reebok Club 85 Diamond sneakers in de kleur “oatmeal/chalk”

Echte klassiekers, in een nieuw jasje!

 

En daarom zijn deze dus de “diamond” versie! De goud/zilveren glitters achterop de hiel 🙂

Het is héél lastig om ze mooi op de foto te krijgen, hier op mijn instagram zie je ze glitteren in een filmpje!

Ik vind dat zo’n leuk detail, niet te overheersend.. maar het geeft de schoen toch iets “extra”

 

Door de dikkere zool zijn ze erg comfortabel, ik heb nog geen wrijving of blaren door deze schoenen gehad (ik draag er ballerina sokjes in). Wel irriteren de veters soms (doordat ik ze onder bind), dan “duwen” ze na een tijdje wel op mijn wreef… als iemand daar tips voor heeft?

De schoenen kosten 89,95 euro en kun je bij zalando hier bestellen. Toen ik mijn bestelling plaatste heb ik online naar kortingscodes gezocht.. en gevonden! Zo kun jij ook 10% (of meer?) besparen. Deze code is geldig tot eind maart, vanaf 150 euro: SLDU247E
xoxo

Fie

Hola Nova op Facebook 

Hola Nova op Instagram 

You May Also Like

5 Comments

 1. Tine 24 maart 2017 at 12:42

  Prachtige kleur! Heb zelf zo geen schoen in mijn collectie maar deze zien er echt te leuk uit! Inderdaad een perfecte kleur voor de warmere maanden!

 2. Alexandra 23 maart 2017 at 12:03

  Hele toffe sneakers! 🙂

  xx Alex

 3. Mamavantweeblog 22 maart 2017 at 19:34

  Deze zijn echt helemaal Fie-proof!

 4. Vlijtig Liesje 21 maart 2017 at 09:27

  De kleur lijkt me handig. Die past overal goed bij.

  1. Fie 21 maart 2017 at 20:37

   Ja, echt ideaal 😀 en niet zo bleek/teer als wit..

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.