Re-buy // MUA Undress Me Too

Je weet dat je echt gek bent op een product wanneer je hem voor een tweede keer koopt..

Jaren geleden kocht ik het “Undress Me Too” palette van MUA.

De kleuren spraken mij aan en bovendien was het een goeie dupe voor het “Naked 2” palette van Urban Decay. De UD palettes spraken mij aan.. maar mijn portefeuille iets minder ๐Ÿ˜‰ (ongeveer 55 euro!) bovendien was UD hier toen een stuk moeilijker te krijgen dan nu (sinds een tijdje is Urban Decay verkrijgbaar bij ICI Paris XL).

Jaren lang heb ik het palet met veel liefde gebruikt… en dat is eraan te zien! Ik wist dat het ondertussen in minder goeie staat verkeerde, maar vergeleken met een nieuwe bleek dat nogal een onderstatement te zijn…

Maar ook mijn nieuw palette is niet smetteloos, links zit er al een grijzige kras.. en dan nam ik nog ย het mooiste exemplaar mee uit het schap.

Nee, echt kwalitatief kun je de verpakking van MUA niet noemen, de palletjes zijn teer, hรฉรฉl teer!

Maar het gaat om de inhoud, toch?

ย 

En die is mooooooi!

Ik hou van deze kleuren, ik gebruik ze allemaal erg graag.. zo graag dat ik sommige in het “oude” palette helemaal heb opgebruikt. Tijd voor een nieuwe..

Het is zo’n veelzijdig palette: donkere matte kleuren, lichte matte kleuren, shimmers, warm maar ook een beetje koel… alles wat je (of in elk geval ik) nodig hebt.

Deze look maakte ik enkel met het MUA palette, benieuwd hoe?

Klik hier voor de volledige tutorial

Twijfel je al langer over het aanschaffen van de UD Naked 2? Denk je de kleuren vaak te gaan gebruiken maar ontzie de ‘investering’? Ga zeker eens langs bij kruidvat, en geef MUA een kans… of bestel hem online, voor 5,99 euro!

xoxo

Fie

Hola Nova op Facebookย 

Hola Nova op Instagram

You May Also Like

4 Comments

 1. Johanna 22 februari 2017 at 17:20

  Heel mooi! Ik heb, nadat jij MUA tipte, hun best-of palette gekocht en ik gebruik het vaak, mooie rozige, nude en blauwige tinten. En inderdaaf goedkoop!

 2. About Joyce 22 februari 2017 at 14:18

  Oh zo een mooie kleuren! Ik heb die nog nooit in de kruidvat gezien!

 3. Makeupandmore 22 februari 2017 at 10:17

  Waaauwie zoveel panporn!!! Yep, idd een zalig palette. Ik had hem ook maar deed hem weg omdat ik alle UD palettes heb โ˜บ๏ธ. Koop ken die trouwens online? Want in geen enkele Brugse Kruidvat wordt MUA verkocht

  1. Fie 22 februari 2017 at 11:24

   Ja hoor, op de webshop van kruidvat ๐Ÿ˜€ kun je gratis laten leveren in een kruidvat filiaal.. Ja, moest ik een de Naked 2 hebben dan zou ik deze ook niet kopen ๐Ÿ™‚ want eigenlijk heb je dan gewoon de kleurtjes dubbel (okรฉ, verschilt misschien wel een beetje) maar het is nu niet dat ik het gevoel heb de Naked 2 te missen en er 50 euro voor neer wil tellen..

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.