Review: Jeffree Star velour liquid lipstick in ‘virginity’

De laatste tijd draag ik bijna altijd liquid (matte) lipcreams, ze blijven zoveel langer dan een gewone, klassieke lipstick! Je brengt ze aan en hoeft er dan (als je een goeie hebt) eigenlijk niet meer aan te denken. Horen de ‘velours liquid lipsticks’ van Jeffree Star in dat rijtje thuis?

Ik kocht de liquid lipstick in de kleur “virginity”, een erg uitgesproken niet alledaags kleurtje! Hij is héél bleek lichtroze/lila, ik was benieuwd hoe hij ging staan.. het is eens wat anders de nude, oudroze kleuren waar ik normaal naar grijp.

De lipsticks met gele dop maken deel uit van de zomer collectie, ze ruiken allemaal (op één tint na) naar “watermelon jolly ranchers” (een amerikaans snoepje), heerlijk!

Grappige tekst op het doosje 🙂

Ik ken niet veel van ingrediënten, maar voor sommigen is het misschien wel handig deze even te kunnen overlopen!

Ik hou van de verpakking, hij is lekker opvallend.. anders dan anders. Net als Jeffree zelf, toch?

De applicator wordt vaak beschreven als “een stoeltje”, daar lijkt hij inderdaad op! Ik vind het wel prettig werken, je hebt wat meer houvast.. maar of ik het nu echt veel gemakkelijker vind dan het klassieke bokkenpootje? Goh, voor mij maakt het eigenlijk niet zoveel uit.

De velour liquid lipsticks bevatten 5.6 ml, dat is erg netjes!

Ter vergelijking: H&M 2 ml – 7.99 euro / Jeffree Star 5.6 ml – 19.30 euro.

H&M kost dus 3.99 euro per ml, Jeffree Star kost 3.45 per ml..

Als je de liquid lipstick slechts enkele keren gebruikt maakt dat op zich niet zoveel uit (dan neem je gewoon de goedkoopste) maar als je echt een “everyday colour/favourite” te pakken hebt dan loont het echt om de prijs per ml even te vergelijken!

De swatch nat aangebracht op mijn arm, ik vind deze kleur zo mooi!

Kauwgombalroze en perfect mat!

Ik moet toegeven: het is even wennen, de lipstick heeft een heel hoog “barbie gehalte”, je houdt ervan.. of niet. Ik ben fan!

Op het doosje staat dat je best op voorhand scrubt en moisturizer aanbrengt, dat staat er niet voor niks.. als je dit niet doet voelt de lipstick heel oncomfortabel aan en brokkelt hij af. Op dat vlak vond ik Coloured Raine een stuk aangenamer om te dragen. (klik hier voor mijn review over Coloured Raine). Met de juiste verzorging blijft Jeffree Star even lang zitten als Coloured Raine, al slijt Coloured Raine wel mooier af (hij vervaagt, terwijl JC toch de neiging blijft hebben om brokkelig te worden). Het zijn natuurlijk ook twee heel verschillende kleuren, ik ben benieuwd hoe twee gelijkaardige kleuren het zouden doen tegenover elkaar!

De swatch op mijn arm zit er een dag later (!) nog steeds even goed op, ik krijg hem er niet zomaar af! Op mijn lippen eigenlijk hetzelfde: eten, drinken,.. hij blijft netjes op zijn plek. Top!

Ik ben erg tevreden over de Velour Liquid Lipsticks van Jeffree Star Cosmetics, het kleurengamma spreekt mij ook erg aan.. heel bijzondere kleurtjes, zelfs blauw, groen, geel (echt waar)… maar ook veel nudes en draagbare tinten. Voor elk wat wils!

Alle Jeffree Star Velour Liquid Lipsticks kun je hier zien: klik! Hou de site even in de gaten, af en toe is er een mooie sale, zo kocht ik onlangs Sagittarius aan 13 euro!

Welke kleur is jouw favoriet?

xoxo

Fie

ps. volg je me al op facebook?

You May Also Like

12 Comments

 1. Review // Jeffree Star velour liquid lipstick in Sagittarius – HOLA NOVA 28 februari 2017 at 09:31

  […] lipstick zijn nog iets beter dan van “Virginity”, het heeft er vast mee te maken dat Virginity (klik voor mijn review) een heel lichte kleur is.. die zijn al tijd wat […]

 2. Oona 17 februari 2017 at 11:25

  Ik heb 9 kleuren en een ervan is zo niet mijn ding… 714 van de zomer collectie is een hel gewoon. Geen goede coverage wat eigenlijk spijtig is want de kleur is zo leuk voor in de zomer.
  Al mijn andere kleuren zijn top 😀

  1. Fie 17 februari 2017 at 22:18

   Oh, wat jammer dat die tegenvalt! Dat vond ik ook een erg mooie kleur

 3. Review: Revolution Ultra Aqua Brow Tint – HOLA NOVA 14 februari 2017 at 06:35

  […] de foto’s van mijn Jeffree Star review gebruikte ik de Brow Tint voor het eerst, dat ging niet goed ? ik ging eerst nieuwe foto’s […]

 4. Elisa 9 februari 2017 at 16:28

  Love de kleur! Hele leuke bril heb je trouwens 😀

  1. Fie 9 februari 2017 at 22:08

   Dankje 😀 van Ace & Tate!

 5. Jouvence 8 februari 2017 at 21:21

  Wauw, prachtige kleur, hij staat je erg mooi! xx

 6. Saar 8 februari 2017 at 12:59

  Past mooi bij jouw stralende grote ogen en zwarte haar. Superaankoop

 7. Marsha von Winckelman 8 februari 2017 at 12:59

  Dit is echt een kleurtje voor mij! Heel mooi!

 8. Marieke 8 februari 2017 at 10:11

  Wauw, je ogen zijn ook weer zo mooi gedaan!!

  1. Fie 8 februari 2017 at 10:14

   Oh, thanks Marieke!

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.