Review: H&M velvet lipcream, ‘Enchanté’

De velvet lip creams van H&M kosten 7,99 euro, dat vond ik eigenlijk niet zo heel goedkoop. De vivid matte lipsticks van Maybelline kosten bijvoorbeeld 6,99 euro en bevatten meer product! Toch was ik altijd nieuwsgierig naar deze producten, en tijdens de -20% actie op Black Friday ging er eentje mijn mandje in.

De kleur die ik kocht heet “enchanté”, het is een oudroze kleur met een heel sterke koele ondertoon. Naast Enchanté zijn er nog 6 andere kleuren beschikbaar, ik ben erg benieuwd naar “Nudista” en “Dare me”!
Je ziet ze hier: http://www2.hm.com/nl_be/productpage.0405662001.html

Ik schrok een beetje toen de lipstick binnenkwam, ik had hem bleker roze verwacht.. neigend naar nude! Zou dit wel een goeie kleur zijn voor mij?

Door de duidelijk, koele ondertoon deed de velvet lip cream mij denken aan één van mijn favoriete matte lipsticks, en ja hoor! Enchanté lijkt wel een iets donkerdere, meer paarse versie van MAC’s Pink Plaid!

En zo ziet hij eruit als ik hem aanbreng! Pink Plaid vind ik soms wat te bleek bij mij, deze is perfect! Ik durf zeggen dat deze een nieuwe favoriet voor mij is! Héél longlasting is hij niet, een maaltijd (en zeker vettig eten) zal deze lipstick niet helemaal doorstaan.. al lijkt hij wel wat in de lippen te trekken en zo subtiel aanwezig te blijven. Wil je dat de intense, matte finish blijft dan zul je doorheen de dag wel even moeten bijwerken… Ik vind dit zelf geen nadeel. Doordat de formule niet zo droog wordt worden ook mijn lippen niet uitgedroogd, ook vervaagt de kleur mooi in plaats van af te brokkelen zoals sommige andere matte longlasting lipsticks zouden doen.. Helemaal top!
De prijs hield mij eerst wat tegen, maar hij is het zeker waard.
Welke is jouw favoriet uit de 7 kleuren?

xoxo

Fie

You May Also Like

1 Comment

  1. johanna 1 juni 2017 at 11:48

    ik ga dat eens proberen!

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.